Soft Landing Camp Australia

Soft Landing Campillä saat "pehmeän lasku" tulevaan vaihtovuoteen. Leirillä pääset tapaamaan ympäri maailmaa Australiaan tulevia vaihto-oppilaita, sekä tutustumaan uuteen kotimaahasi ja sen kulttuuriin. Leiri on 2018 kesällä lähteville Select-oppilaille vapaaehtoinen, joten mainitse halukkuutesi jo täyttäessäsi vaihto-oppilashakemusta. Leirin hinta on 450€.

Soft Landing Camp järjestetään kuuluisassa Australian suurkaupungissa, Sydneyssä. Leirillä pääset tutustumaan Sydneyn erilaisiin nähtävyyksiin ja upeaan Bondi Beachiin. Leirillä myös erilaisia aktiviteetteja.

Majoituspaikka Bondi Beachilla

Majapaikka sijaitsee kävelymatkan päässä Bondi Beachista. Rakennuksessa on upea näköalaterassilta, yksinkertaiset ja kotoisat 4-6:n hengen makuuhuoneet ja siistit yhteiset wc- ja suihkutilat. Majapaikan sisustus heijastaa Bondin pitkiä surffausperinteitä. Sijainti on lähellä rantaa ja sen läheisyydestä löytyy erilaisia kahviloita ja kauppoja. Sinulla on täällä erinomainen tilaisuus tutustua Bondi Beachiin ja sen elämäntyyliin.

Leiriohjelma:

Päivä 1

Yhteinen kokoontuminen Sydneyn lentokentällä, josta siirrytään yhdessä Bondi Beachille.
Oppilailla on aikaa kotiutua majapaikassa, sekä ihailla Bondi Beachin upeita rannikkomaisemia.
Päivällinen ja tutustumista muihin leiriläisiin.

Päivä 2

Tutustumista Bondin huolettomaan elämäntyyliin ja vaaleisiin hiekkarantoihin. Rannalta saattaa bongata surffaajia ja ryhävalaita.
Kävelemme osittain tai kokonaan upean Bondi-Coogee näköalareitin.
Oppilailla on mahdollisuus osallistua surffauksen alkeistunnille Bondi Beachilla! Aktiviteetti on vapaaehtoinen. Oppilas kustantaa tunnin itse. Surffikoulu tarjoaa oppilaille lainaan laudan ja märkäpuvun.

Päivä 3

Vierailu Sydneyyn tutustumaan satamaan, kulttureilliin oopperataloon, Harbour Bridgeen ja lähelläsijaitsevaan The Rocks kaupunginosaan. Katusoittajia voi nähdä pitkin Sydneyn satamaa.

Iltaisin on paljon aikaa ystävystyä muiden Australian vaihto-oppilaiden kanssa.

Päivä 4

Saatto lentokentälle ja lähtö isäntäperheisiin. Jos isäntäperheesi sijaitsee Sydneyn lähistöllä, saatat matkustaa sinne jollain muulla kulkuneuvolla, kuin lentokoneella.

Vuonna 2018 järjestettävät leirit:

Leiri 1, 11. - 14.7.2018, Queenslandin ja Victorian alueille sijoittuville Select High School vaihto-oppilaille
Leiri 2, 17. - 20.7.2018, Etelä-Australian ja New South Walesin alueille sijoittuville Select High School vaihto-oppilaille

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.