Vaihto-oppilasohjelmat Australiassa

 

Valikoimassamme on neljä erilaista vaihto-oppilasohjelmaa Classic High School, Summer High School, Combo ja Select High School. 

Alla on lisää tietoa eri vaihto-oppilasohjelmista Australiassa.

Classic High School – perinteinen ohjelma


Classic High School on suosituin vaihto-oppilasohjelmamme. Tulet asumaan vapaaehtoisessa isäntäperheessä, joka voi asua missä päin Australiaa tahansa. Perhe voi, esimerkiksi, asua Perthin eloisassa kaupungissa, lähellä Sunshine Coastin rantoja tai Great Ocean Roadin varrella Victoriassa.

 

Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka odotat pääseväsi kokemaan oikeata Aussie -elämäntyyliä missä päin tahansa tätä suurta maata. Kun olemme löytäneet sopivan isäntäperheen sinulle, alkaa koulupaikan hakeminen lähialueelta.

 

Voit lähteä vaihto-oppilaaksi Classic High School -ohjelmaan lukuvuodeksi (10 kk) tai lukukaudeksi (5 kk) suomalaisen lukuvuoden mukaisesti heinäkuussa tai australialaisen lukuvuoden mukaisesti tammikuussa.

 

Tilaa esite vaihto-oppilasohjelmista

Aluevalinta lisämaksusta

Sinulle, joka haluat sijoittua tietylle alueelle Australiassa, tarjoamme aluevalinnan suosituissa New South Walesin ja Victorian osavaltioissa lisämaksua vastaan, tai valitse rantatakuu, jolloin saat isäntäperheen rannikkoalueella. 

 

Katso täältä Australia Classic High School ja aluevalinta hinnat

Hae high schooliin!

Summer High School – 4-8 viikkoa Australiassa


Summer High School on täydellinen vaihto-oppilasohjelma sinulle, joka haluat kokea kouluelämää Australiassa mutta et halua olla pitkään poissa koulusta Suomessa!

Tämä vaihto-oppilasohjelma toimii samoin kuin perinteinen ohjelma, se on vain lyhyempi. Kuten muissakin Australian vaihto-oppilasohjelmissamme, asut huolellisesti valitun isäntäperheen luona ja käyt koulua lähialueella. Summer High School -ohjelmien pituus Australiassa on 6- 8 viikkoa. 

Australialaisilla nuorilla on koulusta vapaata kahden viikon ajan heinäkuussa. Lomaviikkojen aikana  sinulla on mahdollisuus tutustua tähän kauniiseen maahan. Kun kesäsi Down Under on ohi, aloitat koulun Suomessa kuten tavallista. 

 

Explorius vaihto-oppilaita Sydney Harbour Bridgen edessä

 

Tämä vaihtoehto on samanlainen kuin Classic High School -ohjelma, ainoastaan lyhyempi. Saat paikan jostain päin Australiaa ja käyt tavallista high schoolia australialaisten oppilaiden kanssa. 

Tästä ohjelmasta jännittävän tekee se, ettet etukäteen voi määritellä minne päin Australiaa lähdet! Isäntäperheesi voi asua missä vain aurinkoisesta Brisbanesta suosittuun Sydneyyn tai pienemmällä paikkakunnalla esimerkiksi Victorian osavaltiossa. Asuit sitten missä päin Australiaa tahansa voit olla varma, että saat unohtumattoman ja ainutlaatuisen kokemuksen Australiassa. 

Koska useimmilla australialaisilla kouluilla on kahden viikon loma heinäkuussa, vietät sinäkin silloin lomaa. Tällöin saat pienen lepotauon koulusta ja mahdollisuuden tutustua Australiaan enemmän. Kuulostaa mukavalta, vai mitä? 

 

Hae Summer High Schooliin!

Combo – löydä USA ja Uusi-Seelanti

Explorius vaihto-oppilaana saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea high school -elämää sekä Australiassa että USA:ssa tai Australiassa ja naapurimaassa Uudessa-Seelannissa.

Tämä on täydellinen valinta sinulle, joka olet kiinnostunut opinnoista näillä kahdella eri mantereella tai kahdessa Oseanian maassa. Hae Combo -ohjelmaamme ja maksimoi vaihto-oppilaskokemuksesi!

 

Vaihto-oppilasvuosi USA:ssa ja Australiassa

Kun valitset Combo -ohjelmamme USA + Australia, aloitat vaihto-oppilasvuotesi USA:ssa. Kaikki alkaa Soft Landing Campillä New Yorkissa missä tapaat muita Explorius-oppilaita, jotka viettävät vähintään lukukauden Yhdysvalloissa. Tämän jälkeen matkustat amerikkalaisen isäntäperheesi luokse, jossa ensimmäinen high school -seikkailusi alkaa. Yhdysvalloissa asut viisi kuukautta ja saat kokea niin ”high school spiritin” kuin suositut juhlat kuten Halloween ja Kiitospäivä. 

Sitten on aika viettää vielä viisi kuukautta high schoolissa mutta tällä kertaa Australiassa. Täällä odottaa high school -elämä kenguruiden, surffauksen ja auringonpaisteen parissa. Australialainen seikkailusi alkaa Soft Landing Campillä Sydneyssä. Sitten onkin aika nauttia tämän mahtavan high school -seikkailun jäljellä olevista kuukausista!

Vaihto-oppilasvuosi Australiassa ja Uudessa-SeelannissaKun valitset Combon Australia – Uusi-Seelanti saat päättää vietätkö Oseaniassa yhden lukuvuoden vai lukukauden. Kummassakin vaihtoehdossa aloitat vaihto-oppilasjaksosi Australiassa, missä osallistuts Soft Landing Campille Sydneyssä* ennen kuin siirryt isäntäperheeseesi. Tulevina kuukausina nautit australialialaisesta elämäntyylistä koulussa ja vapaa-ajallasi. Sopeudut nopeasti rentoon australialaiseen kulttuuriin ja koet paljon uusia asioita viikonloppuisin.

Uuteen-Seelantiin lähtiessäsi olet jo kokenut vaihto-oppilas. Uusi Soft Landing Camp odottaa sinua Uudessa-Seelannissa, tällä kertaa Aucklandissä. Tämän yhden päivän leirin aikana valmistaudut Kiwien (uusiseelantilaisten) elämäntapaa varten. Leirin jälkeen on aika nauttia kaikesta mitä Uudella-Seelannilla on tarjota: lumihuippuiset vuoret, tulivuoret ja kauniit, pitkät rannat.

*Huomioi, että Soft Landing Camp ei sisälly hintaan kun osallistut lukukauden mittaisiin Combo -ohjelmaan.

Tutustu Combo-ohjelman hintoihin 

Hae Combo-ohjelmaan!

Select High School – Australia kuten haluatSelect High School -ohjelma on tarkoitettu sinulle, jolla on selkeä kuva siitä millaiselta haluat vaihto-oppilasvuotesi Australiassa näyttävän. Jos haluat valita osavaltion missä käydä koulua tai valita koulun sen mukaan mitä haluat opiskella, on tämä vaihto-oppilasohjelma sinulle paras.

Teemme läheistä yhteistyötä laajassa valikoimassamme olevien laadukkaiden koulujen kanssa New South Walesissä, Queenslandissä, South Australiassa, Victoriassa ja Tasmanian kauniilla saarella.

 

Löydät suositut kaupungit kuten Sydneyn ja Newcastlen New South Walesin osavaltiosta, Brisbanen ja Cairnsin aurinkoisesta Queenslandistä, Adelaiden South Australiasta ja kulttuuripääkaupunki Melbournen Victoriasta.

 

Select High School -ohjelmassa sinä kerrot meille mihin osavaltioon haluat mennä, minkälaista koulua käydä, mitä opiskella ja harrastaa. Yhdessä räätälöimme vaihto-oppilasjaksosi Australiassa sellaiseksi kuin sen haluat

 

Haluatko asua lähellä rantaa, pystyä ottamaan surffaustunteja tai asua suurkaupungissa? Mitä haluatkin, on Select High School valintasi.

 

Voit hakea Select High School -vaihto-oppilasohjelmien kesto on kolme, kuusi, yhdeksän ja kaksitoista kuukautta, australialaisten lukukausien mukaisesti.

Tutustu Select High School -hintoihin täällä.

Hae Select High Schooliin 

<< takaisin Australiaan