Valitse alueesi Australiassa

 

Explorius vaihto-oppilaana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus valita missä pain Australiaa tulet asumaan ja opiskelemaan..
Jos haet Classic High School vaihto-oppilaaksi Australiaan kauttamme, takaamme sinulle paikan valitsemallasi alueella. Tämä on mahdollista niin kauan kuin paikkoja riittää ja hakemuksesi on hyväksytty Australiassa. Kannattaa toimia nopeasti, aluetakuupaikat menevät nopeimmille vaihto-oppilaille.

Missä pain Australiaa sinä haluaisit viettää vaihto-oppilasvuotesi? Rannikkoalueella, aurinkoisessa New South Walesissa vai Victorian kauniissa osavaltiossa? Sinun vaihto-oppilasvuotesi – sinun valintasi!

Hae vaihto-oppilaaksi

Tarjoamamme alueet

Australiassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita osavaltio- tai rantatakuun.

Lue lisää aluevaihtoehdoista alla.

Rantatakuu – let’s go to the beach! 

Australia on tunnettu kauniista rannoistaan ja upeasta rannikostaan. Kun lähdet Australiaan, haluat varmasti nähdä näitä seutuja. Varmistaaksesi, että saat viettää mahdollisimman paljon aikaa meren lähellä, rannikkotakuu on sinun valintasi!
Valitse rannikkotakuu ja Australian kotisi tulee sijaitsemaan rannikkoalueella yhdessä Australian kuudesta osavaltiosta. Rannikolle sinulla tulee olemaan matkaa korkeintaan 45 minuuttia julkisilla liikennevälineillä. Pakkaa uimakamppeet mukaan ja valmistaudu rantaretkiin! 

Osavaltiotakuu – valitse osavaltiosi

Osavaltiotakuu sopii sinulle, joka haluta päättää missä australialaisessa osavaltiossa vaihto-oppilasvuotesi vietät.
Voit valita kahden suositun osavaltion, New South Walesin ja Victorian väliltä.

Aluevalintojen hinnat

New South Wales

New South Wales sijaitsee kaakkois-Australiassa ja on tunnettu kauniista kaupungeistaan kuten Sydney ja Newcastle. Täältä löydät mahtavia surffirantoja, nykyaikaisia kaupunkeja, lumoavan Blue Mountains Rangen ja paljon muuta.

Vaihto-oppilasvuoden viettäminen New South Walesissa on loistava valinta. Tämä osavaltion on vaihto-oppilaiden suosima ja voit olla varma, että tapaat täällä nuoria eri puolilta maailmaa.

New South Walesissa on 8 miljoonaa asukasta ja se on Australian väkirikkain osavaltio. Suurin osa, yli 5 miljoonaa asukasta, asuu suur-Sydneyn alueella. Valitsemalla osavaltioksesi New South Walesin on hyvin mahdollista, että tuleva isäntäperheesi asuu lähellä tätä ikisuosittua kaupunkia.

Victoria 

Kaakkois-Australiassa sijaitseva Victoria sijoittuu New South Walesin ja South Australian osavaltioiden väliin. Victoria on väkiluvultaan Australian toiseksi suurin osavaltio ja siellä sijaitseva kaunis Melbournen kaupunki on yksi Australian tunnetuimpia kaupunkeja. Victoriassa on hienoja rantoja, nykyaikaisia kaupunkeja, upea rantaa pitkin Great Ocean Road ja kansallispuistoja.

Victoria on mainio valinta, jos haluat asua yhdessä Australian väkirikkaimmista osavaltioista, jossa pääset myös kokemaan Australian neljä vuodenaikaa, kauniita rantoja ja luonnonihmeitä

Victoriassa asuu yli 6 miljoonaa ihmistä ja suurin osa heistä asuu Melbournen lähellä. Melbourne on valittu yhdeksi maailman parhaimmaksi kaupungiksi asua hyvän terveydenhuollon, koulutuksen ja kaupunkirakenteen ansiosta. Kaupunki tunnetaan myös hipster-kulttuuristaan ja monet kahvilat sekä kulttuuritapahtumat ovat tehneet kaupungista nuorten suosiman. Valitsemalla Victorian saatat sijoittua minne päin osavaltiota tahansa ja on myös mahdollista, että australialainen isäntäperheesi asuu lähellä Melbournea. Vietit vaihto-oppilasvuotesi sitten missä päin Victoriaa hyvänsä, Melbourne on matkan arvoinen kaupunki!

Aluevalintojen hinnat

Varmista aluevalintasi Australiassa

Exchange students at Ayers Rock  

Tapaa meidät sitoumuksetta ja kerromme sinulle lisää Australian vaihto-oppilasohjelmista. Samassa yhteydessä voit tehdä vaihto-oppilashakemukseen liittyvän haastattelun maksutta ja sitoumuksetta.

Toimi pian! Aluetakuupaikkoja Australiassa on rajallinen määrä ja ne täyttyvät nopeasti.

Jos haluat vielä enemmän valinnanvaraa Australiassa suosittelemme, että tutustut myös Select High School -ohjelmaan.

Hae vaihto-oppilaaksi

<< Takaisin Australiaan