Vaihto-oppilasohjelmat Kanadassa

Kanada on maailman toiseksi suurin maa, jonka vaihteleva luonto, korkea elintaso ja hyvä koulutuksen taso tekevät siitä ainutlaatuisen. Kanadan koulut ovat maailman huipputasoa ja ihmiset ystävällisiä. Kanadassa on helppo tuntea olonsa kotoisaksi. 

Kanadaan voit lähteä Classic High School tai Select High School vaihto-oppilaaksi.

Classic High School

Classic High School -ohjelmassa, kun haet vaihto-oppilaaksi, sinulle etsitään sopiva perhe Kanadassa ja koulusi määräytyy perheen asuinalueen mukaan.

Lue lisää Classic High School -ohjelmasta!


Select High School

Select High School -ohjelmassa valitset mieleisesi koulupiirin ja me haemme sinulle koulupaikan. Kun koulupiiri on vahvistanut ottavansa sinut oppilaakseen, haetaan sinulle koulupiiristä sopiva isäntäperhe.

Lue lisää Select High School -ohjelmasta!


Hakeminen?

Kanadan ohjelmiimme voit hakea hakulomakkeemme kautta.

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."