Select High School KanadaKanada on maailman toiseksi suurin maa, jonka vaihteleva luonto, korkea elintaso ja hyvä koulutuksen taso tekevät siitä ainutlaatuisen. Kanadan koulut ovat maailman huipputasoa ja ihmiset ystävällisiä. Kanadassa on helppo tuntea olonsa kotoisaksi. 

Kanadaan voit lähteä Select High School vaihto-oppilaaksi. Valitset mieleisesi koulupiirin listaltamme ja me haemme sinulle koulupaikan. Kun koulupiiri on vahvistanut ottavansa sinut oppilaakseen, haetaan sinulle koulupiiristä sopiva isäntäperhe. 


Kanadan alueet

Nova Scotia
Itärannikolla sijaitseva Nova Scotia on Kanadan lämpimin provinssi. Vaikka provinssi on maan pienin, se on miljoonan asukkaan väkiluvullaan maan tiheimmin asuttu. Nova Scotia on saavuttanut hyvän maineen korkealaatuisen koulutuksen ja elämänlaadun takia. Ohjelmassamme on mukana yli 90 koulua, joilla on Kanadan monipuolisin kurssitarjonta muun muassa luonnontieteissä, vieraissa kielissä sekä historiassa, taidetta ja urheilua unohtamatta. Ystävälliset paikalliset ottavat sinut avosylin vastaan ja pian huomaat sukeltaneesi syvälle paikalliseen kulttuuriin!

Ontario
Ontario on Kanadan koulutuksen, hallinnon ja talouden keskus. Ontarion provinssissa asuu 40 % maan asukkaista. Se on Kanadan väkirikkain alue. Opiskelet historiallisessa pääkaupungissa Ottawassa, jonka läpi virtaa Rideaun kanava, joka talvella jäätyessään muuntuu maailman suurimmaksi luisteluradaksi. Pääset nauttimaan kaupungin upeasta tunnelmasta, lukuisista kahviloista, museoista ja kaupoista.

Alberta
Albertan Medicine Hat sijaitsee kolmen tunnin ajomatkan päässä Calgarysta. Se on Kanadan aurinkoisin kaupunki, sillä aurinkoisia päiviä on enemmän kuin missään muualla Kanadassa. 61 000 asukkaan Medicine Hat on yksi maan turvallisimmista kaupungeista. Harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset ja hyvän julkisen liikenteen takia kaupungissa on helppo liikkua. Medicine Hatin kouluissa on panostettu harrastusmahdollisuuksiin. Uima-altaat, luistinradat, urheilukentät ja skeittipuistot antavat puitteet monenlaisten lajien harrastamiseen.

Brittiläinen Kolumbia
Brittiläisen Kolumbian kuulusin kaupunki on Vancouver, lempinimeltään pohjoisen Hollywood, sillä monet elokuvat ja TV-sarjat on kuvattu siellä. Brittiläinen Kolumbia on tunnettu kauniista luonnostaan ja upeista ulkoilumahdollisuuksistaan. Curling, hiihto, purjehdus, maastopyöräily ja golf ovat vain muutama esimerkki lukuisista provinssin harrastusmahdollisuuksista. Koulut järjestävät runsaasti vapaa-ajantoimintaa ja retkiä.

New Foundland and Labrador
Kanadan nuorin provinssi tunnetaan ihmisten ystävällisyydestä ja vieraanvaraisuudesta. Provinssi on yksi maailman turvallisimpia alueita ja tarjoaa paljon tekemistä luonnosta kiinnostuneille ihmisille. Useimmat provinssin kaupungit sijaitsevat meren rannalla.  

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":