Vaihto-oppilasohjelmat

Tarjoamme useita eri vaihto-oppilasohjelmia Kanadassa, Combo High School, Select High School ja Boarding School.

Lue alta lisää eri vaihto-oppilasohjelmistamme.

Combo High School - Kanada ja USA

Onko vaikea valita Kanadan ja Yhdysvaltojen väliltä? Exploriuksella sinun ei tarvitse valita. 

Maksimoi Pohjois-Amerikan seikkailusi, vietä yksi lukukausi kummassakin maassa! 

Aloitat Yhdysvalloista...

Lukuvuotesi Pohjois-Amerikassa alkaa Soft Landing Campillä New Yorkissa. Leirin jälkeen matkustat amerikkalaisen isäntäperheesi luokse ja Combo High School -vuotesi ensimmäinen lukukausi alkaa. 

Seuraavien kuukausien aikana amerikkalainen arkipäivä tulee sinulle tutuksi. Käyt tavallista, amerikkalaista high schoolia, opit tuntemaan monia ihania ihmisiä ja pääset kokemaan maailmankuulut juhlapäivät kuten Halloween ja Thanksgiving. 

... ja päätät lukuvuotesi Kanadassa

Vaihto-oppilas snoukkaamassa Brittiläisessä Kolumbiassa Kanadassa

Yhdysvalloissa olet jo ehtinyt viettää talvea kuuakuden tai kahden verran ja sitten onkin aika siirtyä Kanadan upeisiin talvimaisemiin. Vielä ehdit kokea Kanadan talvista ulkoilmaelämää ennen kuin kevät alkaa. 

Kanadaan saapuessasi olet jo kokenut vaihto-oppilas. Uuteen isäntäperheeseen ja kouluun sopeutuminen tulee tällä kerralla olemaan helpompaa! 

Combo High School -oppilaamme asuvat Kanadassa joko British Columbiassa Vancouver Islandin Port Albernissa tai lännessä Newfoundlandissä. Voit luonnollisesti toivoa kummassa näistä alueista kevätlukukautesi Kanadassa haluaisit viettää.  

Hae Combo High Schooliin

Select High School - Kanada kuten haluat

Select High School -ohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä Kanadan vaihto-oppilasjaksostasi sellaisen kuin sen haluat olevan. Ehkä haluat asua lähellä vuoristoa päästäksesi lumilautailemaan ja laskettelemaan, parantaa ranskankielen taitoasi Quebecissä, pelata jääkiekkoa tai asua Albertassa, jotta pääsisit välillä käymään provinssin hienoissa kansallispuistoissa.

Mitä vaihto-oppilasvuodeltasi odotatkaan, teemme parhaamme räätälöidäksemme lukuvuotesi Kanadassa sinulle sopivaksi. Valikoimassamme on suuri määrä hyvsiä kouluja useissa provinsseissa, esimerkiksi Rocky Mountainsin alueella, suur-Torontossa ja Vancouverissa. Laajasta valikoimastamme voit valita koulun, joka parhaiten sopii sinulle urheilun, harrastustoiminnan, oppiaineiden ja sijainnin puolesta.

Tutustu Select High School -hintoihin.

Hae Select High Schooliin

Boarding School – elämää kanadalaisella kampuksella 

Exploriuksen kautta sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus opiskella Boarding Schoolissa Kanadassa. Yleensä vaihto-oppilaat asuvat isäntäperheiden luona ja käyvät lähialueella sijaitsevaa koulua. Boarding Schoolissa asut ja opiskelet kampuksella ja opit tuntemaan kanadalaisen kampuselämän läpikotaisin. Tämä on antoisa ja hauska vaihto-oppilaskokemus sinulle, jolla on korkeat tavoitteet ja haluat saada parhaan mahdollisen pohjan tulevaisuuden opintojasi varten.

Tarjoamamme Boarding Schoolit sijaitsevat British Columbiassa, Vancouverin ja Vancouver Islandin houkuttelevilla alueilla sekä suur-Calgaryn alueella Albertassa. Kerro meille mitä oppiaineita, urheilua ja harrastustoimintaa haluat sinulla olevan Kanadassa ja missä pain Kanadaa haluaisit asua. Yhdessä luomme sinulle parhaan mahdollisen Boarding School -kokemuksen.

Tutustu Boarding School -hintoihin

Hae Boarding Schooliin

<< takaisin Kanadaan