Vaihto-oppilasohjelmat

Tarjoamme useita eri vaihto-oppilasohjelmia Kanadassa, Combo High School, Summer High School, Select High School ja Boarding School.

Lue alta lisää eri vaihto-oppilasohjelmistamme.

Combo High School - Kanada ja USA

Onko vaikea valita Kanadan ja Yhdysvaltojen väliltä? Exploriuksella sinun ei tarvitse valita. 

Maksimoi Pohjois-Amerikan seikkailusi, vietä yksi lukukausi kummassakin maassa! 

Aloitat Yhdysvalloista...

Lukuvuotesi Pohjois-Amerikassa alkaa Soft Landing Campillä New Yorkissa. Leirin jälkeen matkustat amerikkalaisen isäntäperheesi luokse ja Combo High School -vuotesi ensimmäinen lukukausi alkaa. 

Seuraavien kuukausien aikana amerikkalainen arkipäivä tulee sinulle tutuksi. Käyt tavallista, amerikkalaista high schoolia, opit tuntemaan monia ihania ihmisiä ja pääset kokemaan maailmankuulut juhlapäivät kuten Halloween ja Thanksgiving. 

... ja päätät lukuvuotesi Kanadassa

Vaihto-oppilas snoukkaamassa Brittiläisessä Kolumbiassa Kanadassa

Yhdysvalloissa olet jo ehtinyt viettää talvea kuuakuden tai kahden verran ja sitten onkin aika siirtyä Kanadan upeisiin talvimaisemiin. Vielä ehdit kokea Kanadan talvista ulkoilmaelämää ennen kuin kevät alkaa. 

Kanadaan saapuessasi olet jo kokenut vaihto-oppilas. Uuteen isäntäperheeseen ja kouluun sopeutuminen tulee tällä kerralla olemaan helpompaa! 

Combo High School -oppilaamme asuvat Kanadassa joko British Columbiassa Vancouver Islandin Port Albernissa tai lännessä Newfoundlandissä. Voit luonnollisesti toivoa kummassa näistä alueista kevätlukukautesi Kanadassa haluaisit viettää.  

Hae Combo High Schooliin

Summer High School - 3 viikkoa Ottawassa

Summer High School -ohjelma sopii sinulle, joka haluat kokea elämää Kanadassa vaihto-oppilasvuotta paljon lyhyemmän jakson ajan. 

Exploriuksen kanssa pääset viettämään kolme kesäviikkoa Kanadan pääkaupungissa Ottawassa. Täällä opiskelet englantia maanantaista perjantaihin yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien nuorten kanssa. 

Kielitaidon nopea kohentuminen 

Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa kielitaitoasi siten, että pystyt itsenäisesti ja varmasti keskustelemaan englanniksi. Sinua tulee opettamaan pätevät opettajat, jotka seuraavat kieliä koskevaa yhteistä eurooppalaista viitekehystä. 

Varmastit yllätyt siitä, kuinka nopeasti kielitaitosi kehittyy näiden kolmen viikon aikana. Myös kielen rakenne kehittyy, mistä saatkin hyvää pohjaa suomalaisessa koulussa suoritettavia englanninkielen kursseja varten. Isäntäperheessä asuessasi tulet käyttämään englantia jatkuvasti, olet todellisessa kielikylvyssä vuorokauden ympäri. 

Koe Ottawan tarjontaa

Summer High School ei ole pelkkää opiskelua - mukaan kuuluu myös nauttia Kanadan kesästä ja hauskoista toiminnoista!  

Oppituntien jälkeen lähdemme tutustumaan Ottawan parhaimpaan tarjontaan. Reipas ja iloinen henkilökunta on mukana kaikissa toiminnoissa. Osa toiminnoista on Kanada-teemalla, jotta sinä ja luokkakaverisi opisitte mahdollisimman paljon tästä maasta. 

Ottawassa on aina paljon tekemistä. Kaupungissa on upeita puistoja ja luontoa, jossa paikalliset mielellään viettävät aikaa pyöräillen, skeitaten, vaellelen ja paljon muuta. Koulupäivän jälkeisiin toimintoihin voi kuulua laser tagiä, vesipuistossa käyntejä, kanadalaisen ruoan valmistuskurssi tai vaikka keilaamista.

Viikonloppujen aikana teemme retkiälähialueen kaupunkeihin kuten Toronto, Montréal ja tietenkin Niagaran putouksille Yhdysvaltain rajalla. 

Hae Summer High Schooliin

 

Select High School - Kanada kuten haluat

Select High School -ohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä Kanadan vaihto-oppilasjaksostasi sellaisen kuin sen haluat olevan. Ehkä haluat asua lähellä vuoristoa päästäksesi lumilautailemaan ja laskettelemaan, parantaa ranskankielen taitoasi Quebecissä, pelata jääkiekkoa tai asua Albertassa, jotta pääsisit välillä käymään provinssin hienoissa kansallispuistoissa.

Mitä vaihto-oppilasvuodeltasi odotatkaan, teemme parhaamme räätälöidäksemme lukuvuotesi Kanadassa sinulle sopivaksi. Valikoimassamme on suuri määrä hyviä kouluja useissa provinsseissa, esimerkiksi Rocky Mountainsin alueella, suur-Torontossa ja Vancouverissa. Laajasta valikoimastamme voit valita koulun, joka parhaiten sopii sinulle urheilun, harrastustoiminnan, oppiaineiden ja sijainnin puolesta.

Tutustu Select High School -hintoihin.

Hae Select High Schooliin

Boarding School – elämää kanadalaisella kampuksella 

Exploriuksen kautta sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus opiskella Boarding Schoolissa Kanadassa. Yleensä vaihto-oppilaat asuvat isäntäperheiden luona ja käyvät lähialueella sijaitsevaa koulua. Boarding Schoolissa asut ja opiskelet kampuksella ja opit tuntemaan kanadalaisen kampuselämän läpikotaisin. Tämä on antoisa ja hauska vaihto-oppilaskokemus sinulle, jolla on korkeat tavoitteet ja haluat saada parhaan mahdollisen pohjan tulevaisuuden opintojasi varten.

Tarjoamamme Boarding Schoolit sijaitsevat British Columbiassa, Vancouverin ja Vancouver Islandin houkuttelevilla alueilla sekä suur-Calgaryn alueella Albertassa. Kerro meille mitä oppiaineita, urheilua ja harrastustoimintaa haluat sinulla olevan Kanadassa ja missä pain Kanadaa haluaisit asua. Yhdessä luomme sinulle parhaan mahdollisen Boarding School -kokemuksen.

Tutustu Boarding School -hintoihin

Hae Boarding Schooliin

<< takaisin Kanadaan