Vaihto-oppilasohjelmat

Tarjoamme useita eri vaihto-oppilasohjelmia Kanadassa, Classic High School, Select High School ja Boarding School.

Lue alta lisää eri vaihto-oppilasohjelmistamme.

Classic High School

Kun sinulle on tärkeintä oppia mahdollisimman paljon kanadalaisesta elämäntavasta, asuit sitten missä pain Kanadaa tahansa, on Classic High School -ohjelma silloin valintasi. Kanadalainen kotipaikkasi määräytyy sen mukaan missä isäntäperheesi asuu. He voivat asua lähellä upeata Whistleriä British Columbiassa, ranskankielisessä Quebecissä Ottawan läheisyydessä, tai missä tahansa näiden välillä.

Missä isäntäperheesi asuukaan, yhdestä asiasta voit olla varma, tulet varmasti saamaan ainutlaatuisen vaihto-oppilaskokemuksen Kanadassa. Kun olemme löytäneet sinulle mukavan isäntäperheen, haemme sinulle koulupaikan lähialueen koulusta.

Classic High School -ohjelmassa voit viettää Kanadassa yhden lukuvuoden tai lukukauden.

Tutustu Kanadan Classic High School -hintoihin.

Hae Classic High Schooliin

Select High School - Kanada kuten haluat

Select High School -ohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä Kanadan vaihto-oppilasjaksostasi sellaisen kuin sen haluat olevan. Ehkä haluat asua lähellä vuoristoa päästäksesi lumilautailemaan ja laskettelemaan, parantaa ranskankielen taitoasi Quebecissä, pelata jääkiekkoa tai asua Albertassa, jotta pääsisit välillä käymään provinssin hienoissa kansallispuistoissa.

Mitä vaihto-oppilasvuodeltasi odotatkaan, teemme parhaamme räätälöidäksemme lukuvuotesi Kanadassa sinulle sopivaksi. Valikoimassamme on suuri määrä hyviä kouluja useissa provinsseissa, esimerkiksi Rocky Mountainsin alueella, suur-Torontossa ja Vancouverissa. Laajasta valikoimastamme voit valita koulun, joka parhaiten sopii sinulle urheilun, harrastustoiminnan, oppiaineiden ja sijainnin puolesta.

Tutustu Select High School -hintoihin.

Hae Select High Schooliin

Boarding School – elämää kanadalaisella kampuksella 

Exploriuksen kautta sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus opiskella Boarding Schoolissa Kanadassa. Yleensä vaihto-oppilaat asuvat isäntäperheiden luona ja käyvät lähialueella sijaitsevaa koulua. Boarding Schoolissa asut ja opiskelet kampuksella ja opit tuntemaan kanadalaisen kampuselämän läpikotaisin. Tämä on antoisa ja hauska vaihto-oppilaskokemus sinulle, jolla on korkeat tavoitteet ja haluat saada parhaan mahdollisen pohjan tulevaisuuden opintojasi varten.

Tarjoamamme Boarding Schoolit sijaitsevat British Columbiassa, Vancouverin ja Vancouver Islandin houkuttelevilla alueilla sekä suur-Calgaryn alueella Albertassa. Kerro meille mitä oppiaineita, urheilua ja harrastustoimintaa haluat sinulla olevan Kanadassa ja missä pain Kanadaa haluaisit asua. Yhdessä luomme sinulle parhaan mahdollisen Boarding School -kokemuksen.

Tutustu Boarding School -hintoihin

Hae Boarding Schooliin


<< takaisin Kanadaan