Kaksi kohdemaata


Vietä unelmiesi vaihtovuosi kahdessa maassa!

USA & Australia

Etkö osaa päättää USA:n todellisen High School Spiritin ja Australian lämmön välillä? Sitten USA & Australia -ohjelma on juuri oikea sinulle! Ohjelmassa tulet viettämään ensimmäiset viisi kuukautta aidossa amerikkalaisessa High Schoolissa. Sen jälkeen lennät helmikuun alussa Australiaan, juuri sopivasti australialaisen lukuvuoden alkuun mennessä. Kesäkuussa kotiin palatessasi olet viettänyt kokemusrikkaan vaihtovuoden kahdessa eri kohdemaassa!

Lue lisää!


Eurooppa

Kenties haluaisitkin parantaa kielitaitojasi kahdessa eri kielessä? Lähde Eurooppaan! Eurooppa Combo-ohjelmassa saat räätälöidä oman vaihtovuotesi päättämällä kaksi maata, joissa haluat vuotesi viettää. Lukuisia maavaihtoehtoja yhdistelemällä saat kasaan hyvinkin erilaisia kokonaisuuksia. Eurooppa Combo-ohjelmassa sinulla on myös mahdollisuus palata Suomeen viettämään joulua perheesi kanssa. 
Kaksi maata, kaksi kieltä - yksi vaihtovuosi!

Lue lisää!


Australia & Uusi-Seelanti

Kiehtooko Oseania? Lähde vaihto-oppilaaksi molempiin Oseanian kohteisiimme! Vuotesi alkaa Australiassa, jossa vietät viisi kuukautta. Sen jälkeen alkaa koulujen kesäloma molemmissa maissa ja aloitat uuden lukuvuoden Uudessa-Seelanissa paikallisten nuorten kanssa. Australia ja Uusi-Seelanti combo-ohjelmassa pääset myös molemmissa maissa Soft Landing Campille (maahantloleiri)!

Lue lisää!


Ystäviä kansainvälisesti

Kokemusten ja kielen oppimisen lisäksi saat kohdemaissasi uusia ystäviä ja kaksi uutta kotia. Tuplasti enemmän, kun normaalina vaihtovuonna! Lupaamme, että tämä vaihtovuosi on kokemus, jota et tule unohtamaan.