Australia & Uusi-Seelanti

Etkö osaa valita haluatko vaihto-oppilasvuotesi Australiassa vai Uudessa-Seelannissa? Valitse molemmat! Australia ja Uusi-Seelanti combo-ohjelmassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea molemmat näistä ainutlaatuisista maista ja pääset näkemään kuinka paljon elämä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa oikeasti eroaa toisistaan.

Kouluvuosi

Lukuvuoden mittainen combo-ohjelma alkaa Australiassa, Sydneyn Soft Landing Campillä, jonka jälkeen aloitat australialaisen kevätlukukauden. Viiden kuukauden jälkeen siirryt Uuteen-Seelantiin ja osallistut siellä Soft Landing Campille Aucklandissa. Uudessa-Seelanissa aloitat uuden kouluvuoden yhdessä paikallisten nuorten kanssa.

Lukukausi

Lyhyemmässä Oseanian combo-ohjelmassa oleskelet ensin Australiassa 10 viikkoa ja sen jälkeen Uudessa-Seelannissa toiset 10 viikkoa. Lukukauden ohjelmaan sisältyy Soft Landing Camp Sydneyssä. 

Hinta?

Australia ja Uusi-Seelanti combo-ohjelma maksaa lukuvuodelta 15 450€ ja lukukaudelta 9 550€

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."