USA & Australia Combo


Koe kaksi upeaa kohdemaata yhden vaihtovuoden aikana! Ohjelmassa vietät ensimmäisen lukukauden USA:ssa, jonka jälkeen vaihtovuotesi jatkuu aurinkoisessa Australiassa.

 

Koe New York ja Sydney

Vuotesi USA:ssa alkaa New Yorkin Soft Landing Campilla yhdessä muiden Explorius oppilaiden kanssa,  jonka jälkeen matkustat amerikkalaisen isäntäperheesi luo. Vietettyäsi viisi kuukautta amerikkalaista High School elämää, lennät Australiaan, jossa aloitat “aussie” -kokemuksesi Sydneyn Soft Landing Campilla ennen isäntäperheeseen menoa.


High School elämää Amerikassa

Vaihto-oppilasvuosi USA:ssa on täynnä uusia kokemuksia! USA:ssa viettämäsi syyslukukauden aikana pääset kokemaan kuuluisat amerikkalaiset pyhäpäivät, kuten Halloween ja Thanksgiving. Tutustut amerikkalaiseen perhearkeen isäntäperheessäsi ja koet sen kuuluisan “High School Spiritin” paikallisessa lukiossa. Koulu tulee olemaan iso osa vaihto-oppilaan arkea, sillä sieltä löytyy runsas valikoima harrastuksia myös iltapäiviin. Syksy USA:ssa on täydellinen aloitus vaihto-oppilasvuodelle!

 

Elämä “Down Under”

Australiassa vedät koulupuvun päälle ja aloitat uuden syyslukukauden yhdessä paikallisten oppilaiden kanssa. Australialaiset viettävät paljon aikaa ulkona ja luonto on tärkeä osa paikallista arkea. Omaksut pian ”laid back” elämäntavan ja pääset kokeilemaan uusia lajeja, kuten krikettiä tai rugbya. Valmistaudu kiireisiin päiviin, sillä Australia on täynnä uusia aktiviteetteja, joita et ole ennen kokeillut!

 

Yhden vaihtovuoden aikana tulet saamaan ystäviä kahdesta eri maasta ja pääset tutustumaan kahteen eri kulttuuriin, tapoihin ja perhe-elämään. Koet myös kaksi hyvin erilaista koulukulttuuria ja opit puhumaan täydellistä englantia.


Hinta
Vaihto-oppilasvuosi 2018/19 USA-Australia Combo-ohjelmalla maksaa 15 450€