Kaksi kohdemaata


Vietä unelmiesi vuosi kahdessa maassa!

USA & Australia
Etkö osaa päättää USA:n todellisen High School Spiritin ja Australian lämmön välillä? Sitten USA & Australia -ohjelma on juuri oikea sinulle! Ohjelmassa tulet viettämään ensimmäiset viisi kuukautta aidossa amerikkalaisessa High Schoolissa. Sen jälkeen lennät helmikuun alussa Australiaan, juuri sopivasti australialaisen lukuvuoden alkuun mennessä. Kesäkuussa kotiin palatessasi olet viettänyt kokemusrikkaan vaihtovuoden kahdessa eri kohdemaassa!

Eurooppa
Kenties haluaisitkin parantaa kielitaitojasi kahdessa eri kielessä? Lähde Eurooppaan! Eurooppa Combo-ohjelmassa saat räätälöidä oman vaihtovuotesi päättämällä kaksi maata, joissa haluat vuotesi viettää. Lukuisia maavaihtoehtoja yhdistelemällä saat kasaan hyvinkin erilaisia kokonaisuuksia. Eurooppa Combo-ohjelmassa sinulla on myös mahdollisuus palata Suomeen viettämään joulua perheesi kanssa. 
Kaksi maata, kaksi kieltä - yksi vaihtovuosi!

Ystäviä kansainvälisesti
Kokemusten ja kielen oppimisen lisäksi saat kohdemaissasi uusia ystäviä ja kaksi uutta kotia. Tuplasti enemmän, kun normaalina vaihtovuonna! Lupaamme, että tämä vaihtovuosi on kokemus, jota et tule unohtamaan.

Lue lisää eri Combo-ohjelmista alasivuilta.

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":