Eurooppa Combo-ohjelma

Kaksi maata, kaksi kieltä, yksi vaihtovuosi!

Eurooppa combo-ohjelmassamme sinulla on mahdollisuus viettää vaihto-oppilasvuosi kahdessa eri Euroopan maassa. Vietät ensin lukukauden ensimmäisessä valitsemassasi maassa, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus palata kotiin viettämään joulua*. Sen jälkeen lähdet seuraavaan valitsemaasi maahan.

Maavaihtoehtoina ovat Saksa, Italia, Espanja, Ranska* ja Skandinavian maat. 

Voit myös lisämaksusta osallistua molempien maiden Soft Landing Camp -leirille.

*Jos haluat palata jouluksi kotiin, on siitä ilmoitettava toimistolle ajoissa hakuprosessin aikana.
**Ranskan voit valita vain syyslukukaudeksi.

Kansainvälisty!

Eurooppa combo-ohjelmassa et ainoastaan pääse tavallista useampaan maahan vaihtovuoden aikana, mutta opit kaksi eri kieltä yhden vuoden aikana! Eurooppa combo-ohjelma on siten täydellinen vaihtoehto, jos olet kiinnostunut kielten opiskelusta.

Lukuvuotesi aikana opit myös tuntemaan kummankin valitsemasi maasi kulttuurit läpikotaisin ja palaat kotiin entistä kansainvälisempänä.


Eurooppa combo-ohjelman lukuvuodelle 2018/19 hintaan 8 990€ ilman Espanja valintaa ja Espanja valinnan kanssa 9 490€

 
Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."