Vaihtariksi Ranskaan

Ranskalaiset arvostavat elämän pieniä, hyviä hetkiä. Ranskassa opit arvostamaan pitkiä päivällisiä, hyvää ruokaa ja keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa.

Vaihto-oppilaana Ranskassa asut isäntäperheessä ja käyt paikallista koulua, tietenkin ranskaksi! Jos tunnet tarvitsevasi vahvistusta ranskankielessä, voit ottaa vaihto-oppilasmatkasi alkuun kahden viikon ranskankielen kurssin. 

Koulu
Ranskassa opiskelu otetaan vakavasti ja koulutus on akateemisesti korkeatasoista. Siitä huolimatta sinulla on vain 25 oppituntia viikossa koulua ja useimmiten keskiviikko iltapäivisin on vapaata harrastuksiasi varten. Opiskelet samoja aineita kuin luokkakaverisi ja todennäköisimmin tulet käymään 11:ä vuosikurssia, Première.

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."