Classic High School

hilla vaihto-oppilaana Ranskassa

Alla näet mitä sisältyy Classic High School -ohjelmaan Ranskassa ja Rèunionilla. 

Sijoitus huolellisesti valittuun perheeseen
Ranskan järjestömme on tehnyt kotikäynnin jokaisen isäntäperheen luokse. Isäntäperheet ovat täyttäneet vaaditun hakupaketin ja heidän taustansa sekä suosituksensa ovat tarkastettu.

Sijoitus paikalliseen kouluun
Kun isäntäperhe on vahvistanut ottavansa sinut vastaan, hakee paikallisedustaja sinulle koulupaikan. 

Menopaluulennot *
Lennät Pariisiin Helsingistä. Lisämaksutta voit ottaa liittymälennot Oulusta, Vaasasta tai Kuopiosta. Pariisista matkustat isäntäperheesi paikkakunnalle joko junalla tai lentäen, Soft Landing Campin henkilökunta auttaa sinut lähtöasemallesi. 

Soft Landing Camp **
Kolmipäivänen leiri sisältää opastetun turistikierroksen Pariisissa, yhteismajoituksen hotellissa sekä aamupalat. Soft-Landing Campillä toimii vetäjänä Exploriuksen pohjoismainen edustaja.

Paikallinen tuki
Jokaisella vaihto-oppilaalla on paikallinen aluevalvoja. Oppilaat voivat olla yhteydessä myös Ranskan järjestön toimistoon minkä asian tiimoilta tahansa.

Get Ready -kokoukset
Voit vanhempinesi osallistua vapaaehtoisiin Get Ready -kokouksiin lähtöäsi edeltävän lukuvuoden aikana

Lähtövalmennus 
Sinut ja vanhempasi kutsutaan lähtövalmennukseen. Lähtövalmennuksia järjestetään keväällä syyslukukaudella lähteville vaihto-oppilaille, ja marraskuussa tammikuussa lähteville oppilaille. Matkakustannukset valmennuksen pitopaikalle eivät sisälly ohjelmahintaan.

Valmennusmateriaali
Saat meiltä sähköpostitse tietoa vaihto-oppilasmatkasi järjestelyiden aikana ja kirjallista materiaalia lähtövalmennuksessa. Säilytä materiaali, voit tarvita niistä jotakin Ranskassa ollessasi.

Tuki gambialaiselle koululle
Explorius tukee yhtä monen gambialaisen oppilaan koulunkäyntiä kuin lähetämme vaihto-oppilaita ulkomaille. Lähtemällä itse vaihto-oppilaaksi annat myös mahdollisuuden toiselle nuorelle päästä eteenpäin elämässään!

* Réuniolle saatat lentää Pariisin kautta mutta jatkat matkaasi saman tien.

** Soft Landing Camp Pariisissa ei sisälly Réunionin ohjelmaan. 


Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.