Isäntäperhe

vaihto-oppilas ranskalaisen perheensä kanssa

Perheet ovat tavallisia ranskalaisia perheitä, joita voit tavata missä tahansa. Ero on siinä, että he haluavat jakaa asioita itsestänsä ja jokapäiväisestä elämästä kanssasi. Isäntäperheitä asuu eri puolella Ranskaa ja heillä on riittävän hyvä taloudellinen tilanne ottaa vastaan uusi perheenjäsen.

Isäntäperheet eivät saa rahallista korvausta siitä, että he tarjoavat sinulle huoneen heidän talossaan vuoden ajaksi. Syy on sama kuin sinulla; se on yksinkertaisesti kivaa ja on mielenkiintoista tutustua ihmisiin eri maista.


Tulet saamaan todella hyvän isäntäperheen! Toimimme yhteistyössä ranskalaisten organisaatioiden kanssa, joilla on kokemusta isäntäperheiden ja oppilaiden parissa työskentelemisestä. Paikalliset organisaatiot haluvat työskennellä kanssamme, koska yksinkertaisesti maksamme heille enemmän kuin monet muut. Kun he tarkastelevat oppilaiden ja isäntäperheiden yhteensopivuutta, he tekevät sen erityisen tarkasti. Ranskan pienen oppilasmäärän ansiosta, ei ole vaikeata löytää sinulle isäntäperhe, josta tulet pitämään!

Suurin osa vaihto-oppilaistamme sijoitetaan isäntäperheisiin, joissa on teini-ikäisiä lapsia. Jos näin käy, tulet todennäköisesti käymään samaa koulua perheen nuorten kanssa. Joillakin isäntäperheillä on nuorempia lapsia kun taas joillakin ei ole lainkaan lapsia. Mikäli isäntäperheelläsi ei ole ikäisiäsi lapsia, älä huoli, tulet saamaan ystäviä nopeasti koulun kautta ja isäntäperheesi kannustaa sinua osallistumaan harrastuksiin, joissa pääset tapaamaan ikäisiäsi nuoria.

Oppilaitamme sijoitetaan ympäri Ranskaa, yleensä keskikokoisille paikkakunnille. Kuten kaikki ranskalaiset nuoret, sinäkin tulet käyttämään julkisia kulkuneuvoja kulkiessasi ympäriinsä. Varaudu siihen, että paikallinen julkinen liikenne ei ole yhtä vaikuttava kuin mitä kotikaupungissasi Suomessa!
Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."