KielikurssiKielikurssi Angoulêmessa

Ranskan mannermaalla vaihto-oppilasvuotensa tai -lukukautensa viettävät nuoret voivat osallistua kielikurssille ennen kuin menevät ranskalaiseen kouluun. 

Jos sinulla on vähemmän kuin kaksi vuotta ranskankielen opintoja takana, tulee sinun osallistua kielikurssille ennen isäntäperheeseen menoa. Kielikurssi sopii myös kauemmin ranskaa opiskelleille, jotka haluavat parantaa ranskan osaamistaan. 

Kaikki Ranskan mannermaalla asuvat vaihto-oppilaat osallistuvat ensin Pariisin Soft Landing Campille. Leirin jälkeen kielikurssille menevät oppilaat matkustavat Angoulêmen kaupunkiin kahdeksi viikoksi. Tänä aikana asut paikallisessa perheessä ja saat ranskankielen opetusta n. 20 oppituntia viikossa. 

Angoulêmen idyllinen pikkukaupunki on Ranskan sarjakuvataiteen keskus ja talojen seinillä näkyy sarjakuvahahmoja. Angoulêmen kaupungin lisäksi pääset kielikurssin aikana tutustumaan myös lähellä sijaitseviin Cognacin kaupunkiin ja Bordeaux´n satamakaupunkiin.Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.