KielikurssiKielikurssi Angoulêmessa

Ranskan mannermaalla vaihto-oppilasvuotensa tai -lukukautensa viettävät nuoret voivat osallistua kielikurssille ennen kuin menevät ranskalaiseen kouluun. 

Jos sinulla on vähemmän kuin kaksi vuotta ranskankielen opintoja takana, tulee sinun osallistua kielikurssille ennen isäntäperheeseen menoa. Kielikurssi sopii myös kauemmin ranskaa opiskelleille, jotka haluavat parantaa ranskan osaamistaan. 

Kaikki Ranskan mannermaalla asuvat vaihto-oppilaat osallistuvat ensin Pariisin Soft Landing Campille. Leirin jälkeen kielikurssille menevät oppilaat matkustavat Angoulêmen kaupunkiin kahdeksi viikoksi. Tänä aikana asut paikallisessa perheessä ja saat ranskankielen opetusta n. 20 oppituntia viikossa. 

Angoulêmen idyllinen pikkukaupunki on Ranskan sarjakuvataiteen keskus ja talojen seinillä näkyy sarjakuvahahmoja. Angoulêmen kaupungin lisäksi pääset kielikurssin aikana tutustumaan myös lähellä sijaitseviin Cognacin kaupunkiin ja Bordeaux´n satamakaupunkiin.Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."