Ranskankielen kurssi vaihto-oppilaille – ei saatavilla 2022/2023

Huomaathan, että ranskan kielen kurssi ei valitettavasti ole saatavilla lukuvuoden 2022/2023 ohjelmiin. Toivomme voivamme järjestää sen jälleen lukuvuoden 2023/2024 alussa.

Jotta olisit mahdollisimman hyvin valmistautunut Ranskan vaihto-oppilasjaksoa varten, tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kaksi viikkoa kestävälle vaihto-oppilaiden kielikurssille kauniissa Angoulêmen kaupungissa, Nouvelle-Aquitainen alueella. Vaihto-oppilaiden kielikurssi järjestetään alkusyksystä, heti Pariisin Soft Landing Campin jälkeen ja ennen koulun alkua.

Suosittelemme vaihto-oppilaiden kielikurssia kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa harjoitusta ranskankielessä saadakseen mahdollisimman hyvän alun vaihto-oppilasseikkailulleen Ranskassa.

Mitä kielikurssilla tapahtuu

Kielikurssi pidetään kielikoulussa, joka on keskeisellä sijainnilla Angoulêmessa. Käyt kielikoulua viisi tuntia päivässä maantaista tiistaihin ja torstaista perjantaihin. Keskiviikkoisin emme opiskele koululla vaan lähdemme retkille.

Kielituntien aikana käyt läpi sekä kieliopin että sanaston perusteita, opit hyödyllisiä ilmaisuja ja osallistut luokkatoveriesi kanssa kokeisiin ja peleihin. Oppitunti oppitunnilta pääset lähemmäksi tavoitettasi, tuntea itsesi varmemmaksi ja ilmaista itseäsi paremmin puhuessasi ranskaa.
Oppituntien jälkeen nautit elämästä Ranskassa yhdessä isäntäperheesi, luokkatoveriesi ja kurssin henkilökunnan kanssa.

Majoitus ja ateriat

Kielikurssin ajan asut isäntäperheen luona Angoulêmessa. Isäntäperheellä on hyvin todennäköisesti toinenkin Ranskan vaihto-oppilasjaksoa varten valmistautuva vaihto-oppilas. Aamiainen ja illallinen isäntäperheessä joka päivä sisältyvät kurssin hintaan. Lounas sisältyy keskiviikkoretkillä.

 

Kesto

Kielikurssi kestää kahden kouluviikon ajan.

 

Hintaan sisältyy

- 5 tuntia ranskankielen opetusta päivittäin
- Kirjautumismaksu kouluun ja opetus
- Oppimateriaali
- Kurssidiplomi
- Saapumis- ja lähtökuljetukset Angoulemesta
- Tervetulokokous henkilökuntamme vetämänä
- Avustus ja valvonta henkilökuntamme toimesta
- Puolihoito isäntäperheessä
- Kävelykierros Angoulêmessa. Näemme katedraalin, Cathedral, Angoulêmen maalatut seinät, käymme sarjakuvamuseossa ja Angoulêmen museossa jne.
- Retki Cognacin kaupunkiin. Kävelykierros ja museovierailuja

Hinta

650 €

Hae vaihto-oppilaaksi

<< Takaisin Ranskaan