Vaihto-oppilasohjelmat

Oli suunnitelmissasi sitten vaihto-oppilasvuosi tai -lukukausi Ranskassa, löydät alta varmasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Exploriuksella on tarjota useita vaihto-oppilasohjelmia Ranskassa.

Näitä ovat Classic High School, Combo, Select High School ja Boarding School.  

Classic High School – suosituin ohjelmamme

Tätä ohjelmaa kutsutaan myös perinteiseksi vaihto-oppilasohjelmaksi ja suurin osa Ranskassa vaihto-oppilasvuoden viettäneistä oppilaistamme valitsi tämän ohjelman. Classic High School -ohjelmassa saat huolehtivan isäntäperheen jostain päin kiehtovaa Ranskaa.

Ranskalainen kotipaikkasi voi sijaita idyllisellä maaseudulla kauniiden linnojen tai viinitilojen läheisyydessä; Pariisin, Montpellierin tai Nantesin trendikkäiden kaupunkien liepeillä tai Ranskan Rivieran läheisyydessä. Se, missä sinä tulet vaihto-oppilaana Ranskassa asumaan on kiinni siitä, missä tuleva isäntäperheesi asuu. Kun sinulle on löydetty mukava isäntäperhe on aika hakea sinulle koulupaikkaa perheen lähialueelta.

Classic High School on hyvä valinta silloin, kun haluat ensisijaisesti saada kokea aitoa ranskalaista elämää ja isäntäperheen kotipaikan maantieteellinen sijainti ei ole sinulle tärkeä.

Voit lähteä Ranskaan Classic High School -vaihto-oppilaaksi yhdeksi lukuvuodeksi,lukukaudeksi tai kahdeksi lukion jaksoksi eli kolmeksi kuukaudeksi. 

Täältä voit katsoa Ranska Classic High School -hinnat.

Hae Ranskaan vaihto-oppilaaksi

Combo – näe enemmän Eurooppaa

Explorius vaihto-oppilaana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea sekä Ranska että joku toinen Euroopan maa yhden lukuvuoden aikana. Yhteen lukukauteen Ranskassa voit yhdistää lukukauden Espanjassa, Italiassa tai Saksassa.

Tämä on mahtava vaihto-oppilasohjelma sinulle, joka haluat kokea koulunkäyntiä kahdessa eri maassa tai oppia kahta vierasta kieltä yhden lukuvuoden aikana. Hae Combo-ohjelmaamme ja valmistaudu viettämään täydellinen vaihto-oppilasvuosi Euroopassa!

Combo-ohjelmassa aloitat lukuvuotesi Ranskassa ja ensimmäiset vaihto-oppilaspäiväsi vietät Soft Landing Campillä Pariisissa. Leirin jälkeen matkustat ranskalaisen isäntäperheesi luokse ja vaihto-oppilasseikkailusi ensimmäinen lukukausi alkaa.

Joulun voit viettää Ranskassa tai tulla jouluksi kotiin Suomeen ennen kuin aloitat kevätlukukauden valintasi mukaan Espanjassa, Italiassa tai Saksassa.

Combo-ohjelman hinnat löydät täältä.

Hae Combo -ohjelmaan

Select High School – Ranska kuten haluat

Ranska kohdemaana kiinnostaa mutta haluat vaikuttaa siihen missä pain Ranskaa asut ja mitä opiskelet? Silloin Select High School -ohjelma on sinulle oikea vaihtoehto. Teemme yhteistyötä usean eri koulun kanssa eri puolilla Ranskaa, houkuttelevilla alueilla kuten Toulouse, Nantes ja Pariisi.

Kerro meille toiveistasi sijainnin, harrastusten, urheilulajien ja/tai oppiaineiden suhteen, ja yhdessä räätälöimme sinulle juuri sellaisen vaihto-oppilasvuoden Ranskassa kuin haluat.

Voit lähteä Ranskaan Select High School -ohjelmaan yhdeksi lukuvuodeksi tai lukukaudeksi.

Tutustu Select High School -hintoihin

Hae Select High Schooliin

Boarding School – asu ja elä kampuksella

Ranskalainen koulurakennus

Boarding School -ohjelma sopii sinulle, joka haluat korkealaatuista opetusta ja kokea kampuselämää. Kun käyt sisäoppilaitosta Ranskassa, asut ja opiskelet koulun kampuksella yhdessä luokkatoveriesi kanssa. Tämä on täydellinen tilaisuus sinulle, joka haluat valmistautua korkeatasoisessa koulussa akateemisia opintoja varten, saada osallistua oppisuunnitelmaan ulkopuoliseen toimintaan oppituntien jälkeen ja opiskella yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien nuorten kanssa.

Voit viettää vaihto-oppilasvuoden sisäoppilaitoksessa kauniissa Gorgesin kaupungissa lähellä Nantesia tai Épinalin kaupungissa koillis-Ranskassa.

Näillä kouluilla on hyvä tarjonta urheilua, harrastustoimintaa ja oppiaineita. Oppiaineista löytyy erikoisempiakin aineita mm. design, kiinankieltä, filosofiaa, ja voit harjoitella kehonrakennusta, golfia, ratsastusta, melontaa, tennistä ja uintia. 

Tutustu Boarding School -ohjelman hintoihin ja stipendeihin

Hae Boarding Schooliin

<< Takaisin Ranskaan