Kielikurssi Saksassa

Jotta olisit valmistautunut parhaalla mahdollisella tavalla vaihto-oppilasmatkaasi, tarjoamme kahden viikon mittaisen kielikurssin Saksassa, Mannheimin kaupungissa. Kielikurssi järjestetään juuri ennen Soft Landing Campin alkua samassa kaupungissa.

Suosittelemme kurssia kaikille, jotka tarvitsevat kertausta saksan kielen taidoissaan ennen vaihto-oppilasvuotensa alkua. Kielikurssin avulla varmistat parhaan mahdollisen aloituksen vaihto-oppilasvuodellesi.

Kielikurssista

Valmentava kielikurssi järjestetään aivan Mannheimin keskustassa sijaitsevassa yksityiskoulussa. Osallistut koulun opetukseen maanantaista perjantaihin viisi tuntia päivässä ja opetustuntien välissä on tauot.

Saksan kielen tunnit on suunniteltu niin, että ne tarjoavat sinulle tietoa ja opetusta saksan kielen lisäksi myös maan tapakulttuurista ja traditioista. Tunneilla opit kieliopin alkeita ja perussanastoa, hyödyllisiä fraaseja ja osallistut myös keskusteluihin ja peleihin luokkatovereidesi kanssa. Joka oppitunti lisää taitojasi Saksan kielessä ja opit päivä päivältä kommunikoimaan itsevarmemmin Saksan kielellä.

Oppituntien jälkeen saat nauttia vapaa-ajasta Mannheimissa yhdessä luokkatovereidesi ja henkilökuntamme kanssa. Tarjoamme päivittäin erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä, kuten jalkapallon peluuta ja uimista sekä retkiä läheisiin kaupunkeihin, kuten Frankfurtiin tai Heidelbergiin.

Majoitus ja ruokailu 

Majoitut kielikurssin ajan mukavassa ja siistissä hostellissa kaupungin keskustassa. Siellä jaat huoneen muiden vaihto-oppilaiden kanssa. Aamupala, lounas ja päivällinen kuuluvat hintaan kielikurssin jokaisena päivänä.

 

Kesto

Kaksi kouluviikkoa

 

Kurssiin sisältyy: 

-Viisi tuntia saksan kielen opetusta päivässä
- Koulun sisäänkirjautumismaksu ja koulumaksu
- Kaikki tarvittavat opetusmateriaalit
- Kurssitodistus
- Kuljetukset Mannheimiin tultaessa ja sieltä lähdettäessä
- Henkilökuntamme järjestämä esittely ja ohjaus
- Henkilökuntamme tarjoama tuki ja valvonta
- Täyshoito hostellissa
- Aktiviteettejä ja työpajoja iltapäivisin
- Työpajoja saksalaisista traditioista, kulttuurista, koulusta yms.
- Nähtävyyskierrokset Mannheimissa ja myös muissa lähikaupungeissa
- Lippujen hinta ja kuljetukset kaikkiin aktiviteetteihin

Hinta:

1350 €

Hae vaihto-oppilaaksi

<< Takaisin Saksaan