Vaihto-oppilasohjelmat Saksassa

Exploriuksella on kaksi erilaista vaihto-oppilasohjelmaa Saksassa; Classic High School ja Combo-ohjelma.  

Lue lisää tarjoamistamme eri ohjelmista Saksassa.  

Classic High School – aitoa saksalaista elämää

Tarjoamamme Classic High School -ohjelma on perinteinen vaihto-oppilasohjelma, jossa sinut sijoitetaan saksalaiseen perheeseen jonnekin päin Saksaa. Tämä ohjelma on oiva valinta sinulle, joka haluat saada saksalaisesta arjesta ja kulttuurista autenttisen kokemuksen. Kun sinulle on löydetty sopiva isäntäperhe, aloitamme sinulle sopivan koulun etsimisen lähialueilta.

Tuleva isäntäperheesi voi asua missä päin Saksaa tahansa. Tuleva isäntäperheesi voi asua vaikkapa lähellä Saksan suuria kaupunkeja kuten Berliiniä, Hampuria ja Müncheniä, maaseudulla kauniin luonnon keskellä tai pohjoisessa rannikolla. Joka tapauksessa tulet takulla saamaan unohtumattomia kokemuksia Saksassa asuessasi.

Voit hakea Classic High School -ohjelmaamme Saksaan joko yhdeksi lukukaudeksi tai kokonaiseksi lukuvuodeksi.

Täältä näet Classic High School -ohjelmien hinnat

Hae vaihto-oppilaaksi

Combo – Kaksi maata yhden lukuvuoden aikana

Tarjoamme Exploriuksella myös ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää yhden vaihto-oppilasvuoden kahdessa eri Euroopan maassa. Voit valita Saksan lisäksi vaihto-oppilasohjelman Espanjassa, Italiassa tai Ranskassa. Tämä on täydellinen tilaisuus sinulle, joka haluat opiskella vaihto-oppilasvuotesi aikana kahdessa eri maassa ja oppia kahta eri kieltä. Valitse Combo-ohjelmamme ja maksimoi vaihto-oppilaskokemuksesi Euroopassa.

Jos haluat opiskella Saksan lisäksi Ranskassa, aloitat seikkailusi Ranskassa Pariisin Soft Landing Campillä. Leirin jälkeen aloitat vaihto-oppilasvuotesi Ranskassa asumalla siellä syyslukukauden ja siirryt kevätlukukaudeksi Saksaan.

Jos taas haluat opiskella Saksan lisäksi Espanjassa tai Italiassa, voit itse valita mistä maasta vaihto-oppilasmatkasi aloitat. Tarjoamamme suosittu Soft Landing Camp sisältyy syyslukukauden matkan hintaan. Soft Landing Campille osallistut siinä maassa, missä aloitat vaihtovuotesi.

Valitsemalla Combo-ohjelmamme sinulla on myös mahdollisuus matkustaa kotiin jouluksi ennen kuin aloitat uuden seikkailun toisessa valitsemassasi kohdemaassa.

Katso Combo-ohjelmien hinnat

Hae Combo-ohjelmaan

<< Takaisin Saksaan