Vaihto-oppilas Iso-BritanniassaPerinteet ovat tärkeitä
Iso-Britannia on kuuluisa perinteistään ja sinullekin käyvät oman alueesi perinteet tutuiksi. Perinteitä kunnioitetaan ja samalla luodaan kuumeisesti uusimpia eurooppalaisia trendejä, Iso-Britannialla on erittäin suuri vaikutus siihen mitä eurooppalaiset nuoret kuuntelevat ja mitä pukevat ylleen.

Vapaa-aika
Vapaa-ajallasi vietät aikaa kavereiden kanssa harrastuksissa, ostoksilla, ja leffoissa. Iso-Britanniassa tarjolla on monenlaisia urheilulajeja ja muita harrastusmahdollisuuksia. Käytä tämä upea mahdollisuus ja kokeile jotain uutta harrastusta. Vaihto-oppilasvuosi on täynnä uusia kokemuksia ja ota kaikki irti vuodesta ulkomailla. Arki-illat vietetään yleensä kotona, viikonloppuisin on aikaa tavata kavereita tai tehdä yhdessä jotain isäntäperheen kanssa.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.