IsäntäperheTulet saamaan hyvän isäntäperheen, joka auttaa sinua viettämään ikimuistoisen kouluvuoden Iso-Britanniassa. Iso-Britanniassa isäntäperheet asuvat kaupunkialueilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Iso-Britannian toiminnoista vastaava organisaatio, Educatius UK, kuuluu samaan ryhmään kuin Explorius. Educatiuksella on pitkä kokemus vaihto-oppilasohjelmista Iso-Britanniassa ja he ovat ylpeitä siitä, että monet isäntäperheet haluavat ottaa heiltä vaihto-oppilaita vastaan useampina vuosina. 

Sinun isäntäperheelläsi on ehkä kokemusta aikaisemmista vaihto-oppilaista. Valinnassa on otettu huomioon heidän mielenkiintonsa ottaa vastaan kansainvälinen oppilas osaksi perhettänsä. Isäntäperheemme tulevat erilaisista kulttuurillisista taustoista, mutta heille on yhteistä kiinnostus oppilaita kohtaan ja hyvät olosuhteet kotona, jossa suomalaiset oppilaat tulevat viihtymään. Varaudu kokolattiamattoon kylpyhuoneessa, valkoisiin nailonverhoihin ja isoihin kukkakuviollisiin tapetteihin!

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.