Classic -ohjelma Iso-Britanniassa


Classic High School Iso-Britanniassa

Classic High School -ohjelma on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat kokea brittiläistä kulttuuria ja elämäntapaa. Asut brittiläisessä isäntäperheessä, todennäköisimmin lähellä jotain suurempaa kaupunkia, ja käyt paikallista koulua. Koulupaikka haetaan sinulle mahdollisimman läheltä isäntäperhettäsi, tosin varaudu siihen, että saatat kulkea kouluun julkisilla liikennevälineillä. 

Classic -ohjelma on Iso-Britannian ohjelmistamme edullisin. Tässä ohjelmassa isäntäperhe, koulu ja opintolinja valitaan puolestasi ennen lukuvuotesi alkua. Jos haluat valita missä kaupungissa lukuvuotesi Iso-Britanniassa tulet viettämään, onnistuu tämä lisämaksusta. 

Kuka voi hakea? 
Sinun tulee olla täyttänyt vähintään 16 vuotta ja korkeintaan 18,5 vuotta saapuessasi Iso-Britanniaan. Hakuvaiheessa sinulta pyydetään koulutodistukset viimeiseltä kolmelta lukuvuodelta ja koulusuoritustesi tulee olla vähintäin keskitasoa englannin kielessä, matematiikassa ja viidessä muussa aineessa. 

Kielivaatimukset
Suomalaisten vaihto-oppilaiden ei tarvitse suorittaa kielikoetta ennen Iso-Britanniaan lähtöä mutta hakuvaiheessa sinulla tulee olla englannin kielen opintoja kolmelta lukuvuodelta. 

Brittiläisen koulun odotukset
Vaihto-oppilaana Iso-Britanniassa opiskelet koulussa kuin olisit yksi paikallisista oppilaista. Englanninkieltä opiskelet äidinkielenä brittiläisen opintosuunnitelman mukaan, lisäksi koulu määrittelee mitä muita aineita sinun on opiskeltava. 

Kouluissa on “tutor”it, suomalaisia ryhmänjohtajia vastaavat opettajat. Jos haluat tehdä muutoksia sinulle valittuihin kursseihin, auttaa “tutor” sinua. 

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.