Hintaan sisältyy

Sijoitus huolellisesti valittuun perheeseen
Kaikkien isäntäperheiden luona on vierailtu vaihto-oppilasjärjestön edustajan toimesta. Toiminnassa mukana olevat isäntäperheet ovat täyttäneet vaaditun hakupaketin ja heidän taustansa sekä suosituksensa ovat tarkastettu.

Sijoitus paikalliseen kouluun
Kun isäntäperhe on vahvistanut ottavansa sinut vastaan, hakee järjestön edustaja sinulle paikan paikallisesta koulusta.

Menopaluulennot sijoituspaikkakuntasi lähellä olevalle kentälle
Voit lähteä Iso-Britanniaan Helsingistä, Oulusta, Vaasasta tai Kuopiosta.

Soft Landing Camp
Iso-Britannian vaihto-oppilasvuoteen sisältyy Soft Landing Camp Lontoossa.

Paikallinen tuki
Kaikilla oppilailla on paikallinen aluevalvoja. Oppilaat voivat olla yhteydessä myös Iso-Britannian järjestön toimistoon minkä asian tiimoilta tahansa.

Lähtövalmennus sekä oppilaalle että vanhemmille
Sinut ja vanhempasi kutsutaan lähtövalmennukseen. Matkakustannukset valmennuksen pitopaikalle eivät sisälly ohjelmahintaan.

Valmennusmateriaali
Kehotamme tutustumaan huolella kaikkeen lähettämäämme infomateriaaliin. Säilytäthän materiaalin tallessa, voit tarvita niistä jotakin Iso-Britanniassa ollessasi.

Ympäristöhaittojen korvaaminen
Explorius istuttaa jopa 50 puuta Afrikkaan korvatakseen lentomatkojen aiheuttamia ympäristöhaittoja.

Vuotesi ulkomailla mahdollistaa afrikkalaisen oppilaan koulunkäynnin
Explorius tukee yhtä monen afrikkalaisen oppilaan koulumaksuja vuoden ajan kuin mitä lähetämme vaihto-oppilaita ulkomaille.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.