Vaihtoon Iso-BritanniaanPeruskoulusta, lukiosta ja ammattikoulusta voi lähteä vaihtoon Iso-Britanniaan. Päätät itse, missä asut ja mitä haluat opiskella.


Exploriuksen Select High School -ohjelmassa on valittavanasi monenlaisia kouluja, voit opiskella tavallisessa lukiossa, IB-linjalla tai ammattikoulussa. 

Brittiläiset lukiot

Sopii sinulle, joka haluat lähteä Englantiin vaihto-oppilaaksi lukiosta tai heti ysin jälkeen. Kouluja löytyy Lontoosta Torquayhyn, mukana myös kaksi IB-lukiota. Jos haluat vaihto-oppilaaksi Skotlantiin, voit lähteä kauttamme Glasgow'hun.

Vaihto-oppilasvuosi Iso-Britanniassa itse valitsemassasi koulussa maksaa 12 990 €.

Hyvät ammattikoulut

Vietä vaihtovuosi Englannissa heti ysin jälkeen, tai lähde Englantiin vaihtoon lukiosta tai ammattikoulusta.

Exploriuksen Select High School -ohjelmassa mukana olevat ammattikoulut ovat varustelultaan korkeatasoisia. Kouluissa voit opiskella matkailualaa, audiovisuaalista viestintää tai vaikka jalkapallovalmennusta.

Loistava vaihtoehto sinulle, jota kiinnostavat sekä lukio- että ammattiopinnot.

Vaihto-oppilasvuosi ammattikoulussa Englannissa maksaa 11 750 €.

Brittiläiset yksityiskoulut

Explorius Select High School -ohjelman kautta on myös mahdollisuus lähteä brittiläiseen yksityiskouluun.

Nämä koulut ovat hintavia, mutta tarjoavat joustoa, niin akateemisten- ja harrastusaineiden suhteen.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.