Ammattikouluun EnglantiinLähde ammattikouluun Englantiin! 

Select High School ohjelmamme tarjoaa myös ammattiopintoja hyvissä englantilaisissa kouluissa. Jos et vielä tiedä mitä yhdeksännen jälkeen haluat tehdä, lähde lukuvuodeksi Englantiin ammattikouluun. Saat kokeilla itseäsi kiinnostavia aineita ja vuoden lisää aikaa miettiä, missä haluat Suomessa opiskella, lukiossa tai ammattikoulussa. 

Ammattiopinnot Englannissa ovat hyvä lisä myös lukiolaisen opintoihin. Lisäämällä yhden lukuvuoden ammattikoulussa Englannissa lukio-opintoihisi lisäät osaamistasi ja saat hyvän pohjan tulevaisuuden opintoja varten. 

Ammattikouluun ulkomaille haluavalle on tarjolla seuraavia ammattiopintoja englanniksi: 

Table

This table shows data...

Ala Alueet
Matkailu Koko Englanti
Audiovisuaalinen viestintä Luoteis-Englanti / Midlands
Taide ja kulttuuri Luoteis-Englanti / Midlands / Lounais-Englanti
Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus Luoteis-Englanti / Midlands
Urheilu ja jalkapallovalmennus Luoteis-Englanti / Midlands
Liiketalous Koko Englanti

Ammattiaineita opiskellaan paikallisessa koulussa 15 tuntia viikossa muiden oppiaineiden ohella. Matkailun ja lastenhoidon opintoihin on mahdollista yhdistää myös työharjoittelu.

Iso-Britannian Select Basic High School maksaa 11 750 €.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.