Vaihto-oppilaana Lontoossa

Loreto Colllege, St. Albansissa

Modernia opetusta perinteisessä koulussa

Aito brittikoulu Lontoon kupeessa. Julkisilla matka taittuu noin 30 minuutissa Kings Cross -asemalle ja 45 minuutissa Lontoon keskustaan.

Loreto College on upeassa rakennuksessa sijaitseva katolinen koulu. Koulussa pääset kokemaan elokuvasta tuttua brittikoulu tunnelmaa ja modernia brittiläistä opetusta, jossa otetaan huomioon oppilaiden oma kehitystahti. 

Loreto College on yhteisöllinen koulu ja kansainvälinen vivahde koulun arkeen tulee Loreto College -ketjun kautta, johon koulu kuuluu 27 eri koulua ympäri maailmaa. Loreto College St. Albans tekee yhteistyötä myös erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Kansainvälisien yhteyksiensä ja hyväntekeväisyystyön kautta koulussa ollaan hyvin perillä niin nykymaailman haasteista kuin mahdollisuuksistakin.

Loreto College tarjoaa kattavan valikoiman erilaiseja kursseja sekä lukujärjestyksen ulkopuolisia kerhoja ja aktiviteetteja. Tavanomaisten akateemisten oppiaineiden lisäksi koulu tarjoaa myös kauppatieteellistä ammattikoulutusta.

Loreto Collegella on hieman korkeammat arvosanavaatimukset oppilailleen. Jotta voit hakea Loreto Collegeen, sinulla täytyy olla vähintään seitsemässä aineessa kahdeksan tai korkeampi arvosana kevät- ja syyslukukaudelta 2017.

Lataa Loreto Collegen PDF esittely tästä