Vaihto-oppilasohjelmat Isossa-Britanniassa

Tarjoamme monia eri vaihto-oppilasohjelmia Isossa-Britanniassa joista suosituin on Classic High School. Tutustu myös mitä Boarding School ja Select High School -ohjelmat Isossa-Britanniassa tarjoavat.

Lue lisää vaihto-oppilasohjelmistamme alla.


Classic High School - perinteinen vaihto-oppilasohjelma

Classic High School on Ison-Britannian vaihto-oppilasohjelmistamme suosituin. Classic High School vaihto-oppilaille haetaan ensin mahdollisimman sopiva isäntäperhe ja sen jälkeen koulupaikka isäntäperheen koulupiirissä.  Tuleva isäntäperheesi voi asua esimerkiksi asuinalueella lähellä isoja kaupunkeja kuten Lontoo ja Manchester tai kauniilla maaseudulla.

Classic High School –ohjelma sopii sinulle, jota aitobrittiläinen elämäntyyli ja tavat kiinnostavat ja haluat oppia brittiläisestä kulttuurista mahdollisimman paljon.

Classic High School –vaihto-oppilaaksi Isoon-Britanniaan voit lähteä lukukaudeksi tai -vuodeksi.

Tilaa vaihto-oppilasesite

Aluevalinta lisämaksusta

Sinun, joka toivot pääseväsi johonkin tietylle alueelle Isossa-Britanniassa, on mahdollista tehdä aluevalinta lisämaksua vastaan Classic High School -ohjelmassa.

Voit valita kaupungeista kuten Manchester, Liverpool, ja Torquay.  Voit valita myös suuremmista alueista, esimerkiksi Skotlanti tai Etelä-Englanti. 

Huomaa, ettemme aina pysty takaamaan sijoitusta toivomassasi kohteessasi. Suurin osa Ison-Britannian vaihto-oppilaistamme on saanut sijoituksen toivomaltaan alueelta. Jos kävisi niin, ettei aluevalinta toteutuisi, saat luonnollisesti aluevalintamaksun takaisin. 

Tutustu Classic High School –hintoihin.

Lue lisää aluevalinnasta

Hae Classic High Schooliin


Select High School - sinä päätät

Kaksi rantatuolia Brightonin rannalla 


Jos haluat valita koulusi Isossa-Britanniassa, on Select High School oikea valinta sinulle. Ehkä haluat kouluun tiettyyn kaupunkiin, valita tiettyjä kursseja, kehittyä omassa lajissasi tai soittaa jotain tiettyä soitinta. Kerro meille toiveesi alueeseen, harrastuksiin ja kouluaineisiin liittyen niin räätälöimme yhdessä vaihtovuodestasi juuri sellaisen kuin itse haluat.

Tutustu suomalaisten nuorten suosimiin englantilaisiin kouluihin.

Select High School -hinnat

Hae Select High Schooliin


Boarding School – koe brittiläinen yksityiskoulu

Iso-Britannia on tunnettu korkean tason yliopistoistaan ja oppilaiden yhteishengestä eli niin sanotusta “University Spiritistä”. Lähimmäksi yliopisto fiilistä pääset Boarding School -ohjelmassa. Yleensä vaihto-oppilaat asuvat isäntäperheissä ja käyvät paikallista koulua mutta Boarding School vaihto-oppilaana asutkin koulun kampuksella. 

Boarding Schoolit Isossa-Britanniassa houkuttelevat kunnianhimoisia nuoria eri puolilta maailmaa, jotka haluavat mahdollisimman hyvän pohjan tulevia yliopisto-opintoja varten.. Tärkeä osa Boarding School –kokemusta onkin oman, kansainvälisen verkoston luominen. Korkeatasoinen opetus ja erittäin motivoituneet opiskelijat luovat erinomaisen ilmapiirin opiskelulle. 

Kampuksella jaat huoneen yhden tai muutaman muun oppilaan kanssa. Kampus -yhteisössä on sekä paikallisia että kansainvälisiä oppilaita. Boarding Schooleilla on usein mittava vapaa-ajanohjelma.

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden laadukkaiden boarding koulujen kanssa Isossa-Britanniassa. Voit halutessasi viettää vaihto-vuotesi esimerkiksi kauniissa kaupungeissa kuten Lontoo tai Cambridge. Kerro meille kriteerisi alueeseen, kouluaineisiin, urheiluun tai muihin harrastuksiin liittyen niin löydämme koulun joka sopii parhaiten juuri sinulle.

Hinnasto & tietoa stipendeistä Boarding School -ohjelmaamme.

Boarding School hakemus 

<< Takaisin Ison-Britannian pääsivulle