Vaihto-oppilasohjelmat Isossa-Britanniassa

Tarjoamme monia eri vaihto-oppilasohjelmia Isossa-Britanniassa joista suosituimmat ovat Classic High School ja Academic Choice. Tutustu myös mitä Boarding School ja Select High School Isossa-Britanniassa tarjoavat.

Lue lisää vaihto-oppilasohjelmistamme alla.

Classic High School - perinteinen vaihto-oppilasohjelma

Classic High School on Ison-Britannian vaihto-oppilasohjelmistamme suosituin. Classic High School vaihto-oppilaille haetaan ensin mahdollisimman sopiva isäntäperhe ja sen jälkeen koulupaikka isäntäperheen koulupiirissä.  Tuleva isäntäperheesi voi asua esimerkiksi asuinalueella lähellä isoja kaupunkeja kuten Lontoo ja Manchester tai kauniilla maaseudulla. Classic High School –ohjelma sopii sinulle, jota aitobrittiläinen elämäntyyli ja tavat kiinnostavat ja haluat oppia brittiläisestä kulttuurista mahdollisimman paljon.

Classic High School –vaihto-oppilaaksi Isoon-Britanniaan voit lähteä lukukaudeksi tai -vuodeksi.

Tilaa vaihto-oppilasesite

Aluevalinta lisämaksusta

Sinun, joka toivot pääseväsi johonkin tietylle alueelle Isossa-Britanniassa, on mahdollista tehdä aluevalinta lisämaksua vastaan Classic High School -ohjelmassa.

Voit valita kaupungeista kuten Manchester, Liverpool, Lontoo, Cardiff ja Torquay.  Voit valita myös suuremmista alueista, esimerkiksi Skotlanti tai Etelä-Englanti. 

Huomaa, ettemme aina pysty takaamaan sijoitusta toivomassasi kohteessasi. Suurin osa Ison-Britannian vaihto-oppilaistamme on saanut sijoituksen toivomaltaan alueelta. Jos kävisi niin, ettei aluevalinta toteutuisi, saat luonnollisesti aluevalintamaksun takaisin. 

Tutustu Classic High School –hintoihin.

Lue lisää aluevalinnasta

Hae Classic High Schooliin

Academic Choice – kerro toiveistasi

Academic Choice sopii sinulle jolla on joitain toiveita, jotka koet tärkeäksi vaihto-oppilasvuoden tai –lukukauden onnistumisen kannalta. Academic Choice –vaihto-oppilaana pääset valitsemaan haluatko opiskella yksityisessä vai julkisessa koulussa. Kerro mitä kouluaineita haluaisit opiskella tai millä alueella asua, niin etsimme kouluja, jotka sopivat juuri sinulle. Teemme yhteistyötä useiden huippukoulujen kanssa eri puolilla Iso-Britanniaa sijaitsevissa kaupungeissa kuten Brighton, Liverpool, Torquay ja St.Albans Lontoon lähellä. 

Tutustu suomalaisoppilaiden suosimiin kouluihin Englannissa.

Tutustu Academic Choice hintoihin. 

Academic Choice hakemus

Select High School - sinä päätät

Jos sinulla on tarkka visio millaisen haluat vaihto-oppilasvuotesi Isossa-Britanniassa olevan, Select High School on oikea valinta sinulle. Ehkä haluat pelata jalkapalloa, asua lähellä kaupungin keskustaa tai soittaa jotain tiettyä soitinta. Kerro meille toiveesi alueeseen, harrastuksiin ja kouluaineisiin liittyen niin räätälöimme yhdessä vaihtovuodestasi juuri sellaisen kuin itse haluat.

Select High School -hinnat

Hae Select High Schooliin

Boarding School – koe brittiläinen yksityiskoulu

Iso-Britannia on tunnettu korkean tason yliopistoistaan ja oppilaiden yhteishengestä eli niin sanotusta “University Spiritistä”. Lähimmäksi yliopisto fiilistä pääset Boarding School -ohjelmassa. Yleensä vaihto-oppilaat asuvat isäntäperheissä ja käyvät paikallista koulua. Boarding School vaihto-oppilaana  asut koulun kampuksella opiskelun lisäksu. Boarding School on erinomainen vaihtoehto kunnianhimoisille nuorille, jotka haluavat mahdollisimman hyvän pohjan tulevia yliopisto-opintoja varten.

Boarding Schoolit Isossa-Britanniassa houkuttelevat korkean tason oppilaita ympäri maailmaa. Tärkeä osa Boarding School –kokemusta onkin oman, kansainvälisen verkoston luominen. Korkeatasoinen opetus ja erittäin motivoituneet opiskelijat luovat erinomaisen ilmapiirin opiskelulle.

Kampuksella jaat huoneen yhden tai muutaman muun oppilaan kanssa. Kampus -yhteisössä on sekä paikallisia että kansainvälisiä oppilaita. Boarding Schooleilla on usein mittava vapaa-ajanohjelma.

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden laadukkaiden boarding koulujen kanssa Isossa-Britanniassa. Voit halutessasi viettää vaihto-vuotesi esimerkiksi kauniissa kaupungeissa kuten Lontoo tai Cambridge. Kerro meille kriteerisi alueeseen, kouluaineisiin, urheiluun tai muihin harrastuksiin liittyen niin löydämme koulun joka sopii parhaiten juuri sinulle.

Hinnasto & tietoa stipendeistä Boarding School -ohjelmaamme.

Boarding School hakemus 

<< Takaisin Ison-Britannian pääsivulle