Valitse missä päin Isoa-Britanniaa käyt koulua

Explorius vaihto-oppilaana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus valita missä päin Isoa-Britanniaa tulet vaihto-oppilasvuotesi (tai lukukauden!) viettämään. 

Kun haet Classic High School -ohjelmaan, takaamme sinulle sijoituksen valitsemallasi alueella. Paikkoja jaetaan niin kauan kuin niitä on saatavilla ja hakemuksesi tulee täyttää tietyt edellytykset, että aluetakuupaikka voidaan sinulle antaa. Aikainen lintu poimii madon, joten hae mahdollisimman pian varmistaaksesi oma paikkasi! 

Missä päin Isoa-Britanniaa haluat vaihto-oppilaana asua? Haluatko käydä koulua Skotlannissa ja samalla nähdä seudun upeita maisemia? Vai näetkö itsesi vaihto-oppilaana Englannissa, Manchesterin ja Liverpoolin alueilla? 

Hae Classic High Schooliin

Mahdollisuus aluevalintaan

Tarjoamme useita alue- ja suurkaupunkivalintoja Isossa-Britanniassa. 

Lue lisää aluevalinnoista alla. 

Aluevalinta - millä seudulla haluat asua?

Jos jo tiedät millä suuremmalla seudulla Isossa-Britanniassa haluaisit asua, voi Exploriuksen aluevalintavalikoimassa olla toiveittesi täyttymys. 

Isossa-Britanniassa voit Explorius vaihto-oppilaana valita Skotlannin tai Etelä-Englannin. Lue alta lisää! 

Tutustu aluevalintahintoihin

Skotlanti

 

Skotlanti on monet kerrat tullut valituksi yhdeksi maailman kauneimmista maista ja pian maahan saapumisesi jälkeen ymmärrät, miksi. Luonto täällä on uskomaton. Kauniita järviä, vihreitä maisemia, vanhoja linnoja sekä korkeita vuoria ja mäkiä lähes kaikkialla. Tämä yhdistettynä Glasgow'n, Edinburghin ja Aberdeenin suurkaupunkielämään tekee Skotlannista täydellisen kohteen sinulle, joka haluat nauttia sekä luonnosta että teehetkestä mukavassa kaupunkikahvilassa. 

Vaihto-oppilasvuosi Skotlannissa on jännittävä elämys, jonka aikana pääset kokemaan ainutlaatuisen osan Isoa-Britanniaa. Maan pienen koon takia Skotlannissa on lyhyet välimatkat ja pääset näkemään kuuluisat "highlands" sekä Loch Nessin. Skottilaiset ovat hyvin ystävällisiä ja tunnet olosi varmasti pian kotoisaksi Skotlannissa. 

Etelä-Englanti

                                                     UK Map_South England

Etelä-Englanti on Ison-Britannian kuuluisin alue ja sijaitsee Englannin Kanaalin läheisyydessä. Täältä löytyvät suur-Lontoo, Somerset, Cornwall ja Surrey kuten myös suositut Bournemouthin, Oxfordin, Hastingsin ja Brightonin kaupungit. 

Tämä alue on supersuosittu eri puolilta maailmaa tulevien opiskelijoiden kesken. Alue vetää puoleensa niin korkeakoulu- kuin lukio-opiskelijoita yhtä lailla kuin kielikouluopiskelijoita. Etelä-Englannista löydät brittiläistä opiskelijaelämää tunnelmallisissa ympäristöissä, hiekkarantoja ja suurempien kaupunkien kansainvälisen tunnelman. 

Hae Classic High Schooliin

Suurkaupunkivalinta - asu suurkaupungissa

Mikäli kaupunkiympäristö houkuttelee sinua eniten, tutustu suosittujen suurkaupunkien valikoimaamme. 

Voit valita englantilaiseksi kotikaupungiksesi esimerkiksi Birminghamin, Liverpoolin tai Manchesterin. 

Tutustu aluevalintahintoihin 

Birmingham, Englanti

Birmingham on Lontoon jälkeen Ison-Britannian toiseksi suurin kaupunki ja täällä asuukin yli miljoona asukasta. Birminghamin kaunis kaupunki sijaitsee keski-Englannissa ja houkuttaa miljoonia turisteja vuosittain. 

Birminghamissa on paljon vesialueita, kapungissa on enemmän kanaaleita kuin Venetsiassa. Kauniin kaupunkimaiseman lisäksi vesialueet tarjoavat harrastusmahdollisuuksia kuten purjehdusta, melontaa, surffausta ja kalastusta. Birmingham on hyvä valinta sinulle joka arvostat sekä suurkaupunkielämää että vesiurheilua. 

Bristol, Englanti

Bristol on etelä-Englannissa sijaitseva, puolen miljoonan asukkaan satamakaupunki. Kaupunki on valittu Ison-Britannian parhaaksi asuinpaikaksi, lähinnä monien tapahtumien, hienon ympäristön ja hyvien ostosmahdollisuuksien takia. Kaupunki tunnetaan myös hyvistä kouluistaan ja yliopistostaan. Bristol on hyvä valinta kaikenikäisille opiskelijoille. 

Hae Classic High Schooliin

Liverpool, Englanti

Sen lisäksi, että Liverpool on maailman kuuluisimman yhtyeen. Beatlesin, kotikaupunki, tunnetaan se myös erittäin menestyneistä jalkapallojoukkueistaan Liverpool F.C. ja Everton F.C. 

Jos jalkapallo ja musiikki kiinnostavat, on Liverpool itsestään selvä valinta. Kaupungista on kehittynyt tärkeä kulttuurikeskus ja täällä koet englantilaista kouluelämää sekä musiikki- että urheilutapahtumia ja näet mielenkiintoisia museoita. 

Manchester, Englanti

Tervetuloa Manchesteriin! Luoteis-Englannissa sijaitsevassa Manchesterissa on yli puoli miljoonaa asukasta. Jos olet jalkapallofani, olet varmasti nähnytkin kaupungin ykkösjoukkueiden, Manchester United F.C. ja Manchester City F.C., matseja. 

Manchester on paljon muutakin kuin jalkapalloa. "Macunians", kuten paikalliset kutsuvat itseään, ovat ylpeitä ystävällisestä maineestaan eikä vähiten musiikkikulttuuristaan, esim. Oasis on täältä kotoisin. Kaupungin kaunis keskusta kahviloineen, puistoineen, museoineen ja tapahtumineen tarjoaa paljon koettavaa. Vaihto-oppilaana Manchesterissa sinulla ei tule olemaan tylsää. 
 

Tutustu aluevalintahintoihin

Torquay, Englanti

Kaunis Torquay sijaitsee ns. Englannin Rivieralla ja on todellinen kesäparatiisi. Kaupungin rantaviivaa pitkin piirtyvät kauniit hiekkarannat, joistaa saat hienoja kuvia rannalla sijaitsevasta maailmanpyörästä. Torquayssa asuu yli 65.000 asukasta ja kesäisin kaupunkiin tulee suuret määrät turisteja.

Vaihto-oppilaana Torquayssa koet brittiläisen elämän lisäksi ainutlaatuista rantakaupungin elämää, saatat toisinaan tuntea olevasi enemmän Välimerellä kuin Isossa-Britanniassa! 

 

Varmista aluetakuupaikkasi Isossa-Britanniassa

Varaa tapaaminen ja tule kuulemaan lisään vaihto-oppilaiden vaihtoehdoista Isossa-Britanniassa. Tapaaminen on luonnollisesti maksuton eikä sido sinua mihinkään. 

Älä jää miettimään pitkäksi aikaa haetko vaihto-oppilaaksi Isoon-Britannian vai et, sillä aluevalintapaikkoja on rajallinen määrä ja monet niistä todella suosittuja. 

Jos haluat enemmän vaihtoehtoja Isossa-Britanniassa, tutustu myös Select High School ja Boarding School -ohjelmiimme Isossa-Britanniassa. 

Hae Classic High Schooliin

<<Takaisin Ison-Britannian pääsivulle