Suosituimmat koulumme Englannissa

Haluatko lähteä vaihto-oppilaaksi Isoon-Britanniaan ja valita koulusi missä opiskelet? Exploriuksen Select High School -vaihto-oppilasohjelmassa voit tehdä niin!

Tilaa ilmainen esite

Select High School Isossa-Britanniassa

Select High School -ohjelmassa on sekä julkisia että yksityisiä kouluja. Alla on esitelty joitakin suomalaisten Explorius -oppilaiden suosimia julkisia kouluja. Julkisia yhteistyökoulujamme on myös Lontoon lähellä sekä Manchesterissä, Liverpoolissa, Torquayssa, Birminghamissa ja Portsmouthissa. Sovi tapaaminen Exploriuksen kanssa ja saat tietää mihini lukioihin sinä voit Englannissa hakea.

Julkiset koulut

Landau-Forte, Birmingham

Landau Forte Academy Birminghamin lähellä

Käy lukiota modernissa koulussa lähellä Birminghamia! Laudau-Forteen voit hakea, jos olet iältäsi 14-18 -vuotias. 

Monipuolisen lukuainevalikoiman lisäksi koululla on kunnianhimoinen esittävän taiteen linja, jolla tavallisen opetuksen lisäksi on vierailevina luennoitsijoina toimivia ammattinäyttelijöitä ja -muusikoita. 

Tässä koulussa käytetään koulupukuja. Kouluaamut sujuvat nopeammin kun ei tarvitse miettiä mitä vaatteita laittaa päälleen. 

Lue lisää Landau-Forten koulusta

Shoreham Academy, Brighton

Shoreham Academy Brightonissa

Brighton on vaihto-oppilaiden kestosuosikki Englannissa! Shoreham Academyyn voit hakea jos olet 14-18 -vuotias.

Tämä moderni koulu tarjoaa laadukkaan opetuksen lisäksi myös urheilu- ja taideaineita. Koululla on oma urheiluhalli ja tanssistudiot. Lukiossa, 6th Form, luokkakoot ovat pieniä ja koulun oppilaat ovatkin pärjänneet hyvin loppukokeissa, A-levels. 

Tässä koulussa käytetään koulupukuja. 

Lue lisää Shoreham Academystä.

Hove Park School, Brighton 

Hove Park School Brightonin lähellä

Tähän tyypilliseen englantilaiskouluun voit hakea jos olet 16-18 -vuotias. 

Hove Parkin lukiossa on englantilaisen kirjallisuuden ja luonnontieteiden lisäksi tarjolla mm. 3D -suunnittelua, graafista suunnittelua ja matkailua. Lukion lisäksi koulussa on myös ammattiopintoja, voit opiskella esim. liiketaloutta, esittäviä taiteita, ravintotaloutta sekä sosiaali- ja terveysalaa. 

Hove Parkissa ei käytetä koulupukua.

Lue lisää Hove Parkin koulusta.  

Hae vaihto-oppilaaksi

Select High School -ohjelman yksityiskoulut

Kauttamme voit lähteä myös yksityiskouluun tai sisäoppilaitokseen, Boarding School, Isossa-Britanniassa. Sovi kanssamme tapaaminen ja kerro toiveistasi brittikoulun suhteen niin saat tietää mihin kouluihin voit Isossa-Britannassa hakea.

<< takaisin Ison-Britannian vaihto-oppilasohjelmat sivulle