Vaihtoon Irlantiin!Vaihto-oppilaaksi Irlantiin!

Irlantilaisten hyväntuulisuus ja huumorintaju saavat sinut viihtymään. Dublinin suurkaupunkielämän vastapainona ovat kaunis maaseutu vihreine laaksoineen, asumattomat rannikkoalueet ja kalastajakylät sekä mielikuvitusta kutkuttavat linnojen rauniot. Irlantilainen toisen asteen koulu (vastaa Suomen lukiota) kestää viidestä kuuteen vuotta. Vaihto-oppilaat sijoitetaan tavallisesti toisen asteen koulun neljännelle tai viidennelle vuosikurssille.

Irlanti, lempinimeltään ”vihreä saari”, on jo vuosien ajan ollut suosittu kohde kansainvälisten opiskelijoiden parissa. Dublinin suurkaupunkielämän vastapainona ovat kaunis maaseutu vihreine laaksoineen, asumattomat rannikkoalueet ja kalastajakylät sekä mielikuvitusta kutkuttavat linnojen rauniot.

Dublin on Euroopan mielenkiintoisimpia pääkaupunkeja, jossa tarjontaa muodin, musiikin ja nuorisokulttuurin saralla on niin paljon, että toisinaan sitä kutsutaan ”nuorten pääkaupungiksi”. Vaihto-oppilaana et välttämättä asu Dublinissa mutta vuotesi aikana tulet siellä varmasti käymään.

Englanninkielen taitosi paranee huimasti Irlannin lukuvuoden aikana ja saatat oppia vähän iirinkieltäkin”Gaeilge”. Irlantilaisten lämmin ystävällisyys saa sinut viihtymään!

Kuka voi hakea?

Voit hakea Irlantiin Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, jos olet syntynyt 1.3.1999–1.8.2003 välisenä aikana, et ole osallistunut ylioppilaskokeisiin ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena. Sinulla tulee olla kaikista opiskelemistasi aineista hyväksytyt suoritukset ja hyvä englanninkielen taito.  

Lähtö?
Irlantiin lähdet syyskuun alussa ja kotiin palaat kesäkuussa.

Hinta?
Vaihto-oppilasvuosi 2018/19 Irlannissa maksaa 11 850 €.

Irlannin vaihto-oppilas ohjeman hintaan sisältyy Soft Landing Camp Dublinissa!

Lue täältä Irlannissa vaihtovuottaan viettäneiden vaihto-oppilaiden blogeja.

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."