Vaihto-oppilaaksi IrlantiinKäy koulua vihreällä saarella!

Irlanti, lempinimeltään ”vihreä saari”, on jo vuosien ajan ollut suosittu kohde kansainvälisten opiskelijoiden parissa. Dublinin suurkaupunkielämän vastapainona ovat kaunis maaseutu vihreine laaksoineen, asumattomat rannikkoalueet ja kalastajakylät sekä mielikuvitusta kutkuttavat linnojen rauniot. Irlantilaisten hyväntuulisuus ja huumorintaju saavat sinut viihtymään.  

Irlantilainen toisen asteen koulu (vastaa Suomen lukiota) kestää viidestä kuuteen vuotta. Vaihto-oppilaat sijoitetaan tavallisesti toisen asteen koulun neljännelle tai viidennelle vuosikurssille. Englanninkielen taitosi paranee huimasti Irlannin lukuvuoden aikana ja saatat oppia vähän iirinkieltäkin, ”Gaeilge”.

Soft Landing Camp Dublin

Dublin on Euroopan mielenkiintoisimpia pääkaupunkeja, jossa tarjontaa muodin, musiikin ja nuorisokulttuurin saralla on niin paljon, että toisinaan sitä kutsutaan ”nuorten pääkaupungiksi”. Kun lähdet Irlantiin elokuussa, vietät ensin kolme päivää Soft Landing Campillä Dublinissa.
 


Kuka voi lähteä Irlantiin vaihto-oppilaaksi?

Voit hakea Irlantiin Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, jos olet syntynyt 1.3.2001–1.8.2004 välisenä aikana, et ole osallistunut ylioppilaskokeisiin ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena. Sinulla tulee olla kaikista opiskelemistasi aineista hyväksytyt suoritukset ja hyvä englanninkielen taito.

Lähtö 

Vaihto-oppilasvuosi Irlannissa alkaa elokuun lopussa ja päättyy seuraavan vuoden kesäkuussa.

Syyslukukauden Irlannissa viettävät oppilaat palaavat kotiin joulukuussa, kevätlukukauden oppilaat lähtevät tammikuussa ja palaavat kesäkuussa. 

Hinta 

Vaihto-oppilasvuosi 2019/20 Irlannissa maksaa 10 750 €. 
Syyslukukausi Irlannissa 2019 tai kevätlukukausi 2020 maksaa 8 950 €.

 

Lue täältä Irlannin vaihto-oppilaiden kokemuksista! 

 

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."