IsäntäperheIsäntäperhe valitsee sinut hakemuksesi perusteella ja olettavat sinusta saamiensa tietojen pohjalta, että sovit heidän perheeseensä.


Irlannissa isäntäperheet saavat jonkun verran korvausta vaihto-oppilaan tulon myötä nousseiden kustannusten kattamaiseksi. Korvaussumma ei ole suuri joten voit olla varma, että isäntäperheesi on aidosti kiinnostunut ottamaan vastaan ulkomaalaisen vaihto-oppilaan. Isäntäperheet käyvät läpi vastaavanlaisen hakuprosessin kuin vaihto-oppilaatkin.

Isäntäperheesi asuu Monaghanin, Cavanin, Athlonen tai Corkin alueella. He ovat valinneet sinut vaihto-oppilaakseen niiden tietojen pohjalta, jotka olet laittanut hakemukseesi. Ole siis harrastuksissasi ja mielenkiinnonkohteissasi rehellinen, älä liioittele mutta ei kannata vähätelläkään.

Irlantilaiset ovat hyvin ystävällisiä, perhekeskeisiä ihmisiä ja he toivottavat sinut varmasti lämpimästi tervetulleeksi perheeseensä. Tunnet pian olosi kotoisaksi näiden huumorintajuisten ja elämää rakastavien irlantilaisten keskuudessa.

Isäntäperheesi tulee olemaan lähin tukesi Irlannissa viettämäsi vaihto-oppilasvuoden ajan, joten heidän kanssaan on hyvä viettää aikaa ja pitää heidät ajan tasalla siitä, miten sinulla menee ja miten viihdyt.
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.