Vaihto-oppilaaksi Italiaan!Seurallisiin italialaisiin ja italialaiseen elämäntapaan on helppo ihastua! Tutustut moniin italialaisnuoriin, opit rakastamaan espressoa ja keskustelemaan innokkaasti, lähes asiasta kuin asiasta!

Asut italialaisessa isäntäperheessä ja käyt paikallista koulua. Kaikki haluavat sinun oppivan italiankieltä mahdollisimman pian ja koulusi saattaa antaa sinulle oikeuden opiskella useampia italiankielen kursseja lukuvuotesi alussa.

Italia on useimmille lomakohde, joka on kuuluisa pitsoista, pastoista ja jalkapallosta. Italialla on kuitenkin uskomattoman paljon muutakin tarjottavaa niille, jotka tulevat opiskelemaan tänne koko vuodeksi. Toki koet ainutlaatuiset kaupungit kuten Rooman, Firenzen ja Venetsian, mutta pääset myös paikkoihin jonne turistit eivät eksy. Mahdollisesti matkustat myös Sisiliaan, Sardiniaan, Elballe tai Caprille.

Tutustut italialaisiin nuoriin, jotka rakastavat viettää aikaa ulkona kesäiltaisin. Mikä parasta, vuoden jälkeen puhut sujuvasti maailman kauneinta kieltä.

Kuka voi hakea?
Voit hakea Italiaan Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, jos olet syntynyt 1.3.2000–1.8.2003 välisenä aikana, et ole osallistunut ylioppilaskokeisiin ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena. Sinulla tulee olla kaikista opiskelemistasi aineista hyväksytyt suoritukset, hyvä englanninkielen taito ja osaat vähintään italiankielen alkeet.

Lähtö
Italiaan lähdet syyskuussa ja palaat Suomeen kesäkuussa.

Hinta
Vaihto-oppilasvuosi 2018/19 Italiassa maksaa 7 550 €.