Classic High School Italiassa

Italiassa oppilaistamme huolehtii Exploriuksen kanssa samaan kansainväliseen ryhmään kuuluva vaihto-oppilasmatkojen järjestäjä. Heillä on pitkä kokemus vaihto-oppilastoiminnasta ja he ovat suosittu työnantaja alallamme. 

Italiassa meillä on ainoastaan Classic High School -ohjelma tarjolla. Alla näet mitä Italian Classic High School -pakettiin kuuluu.


Sijoitus huolellisesti valittuun perheeseen
Isäntäperheet ovat käyneet läpi vastaavanlaisen hakumenettelyn kuin sinäkin. Paikallinen edustaja on tarkastanut heidän kotinsa ja heidän taustansa sekä suosituksensa ovat tarkastettu.

Sijoitus paikalliseen kouluun
Kun isäntäperhe on vahvistanut ottavansa sinut vastaan, hakee paikallisedustaja sinulle koulupaikan. Ensi sijaisesti koulupaikka haetaan samasta koulupiiristä missä isäntäperheesi asuu.

Menopaluumatkat 
Lennät valintasi mukaan Helsingistä, Oulusta, Vaasasta tai Kuopiosta Milanoon. Milanosta jatkat matkaa Soft Landing Campin jälkeen joko lentäen tai junalla. 


Soft-Landing Camp Milanossa
Kolmipäivänen leiri sisältää opastetun kierroksen Milanossa sekä yhteismajoituksen hotellissa ja aamupalat. 

Paikallinen tuki
Kaikilla oppilailla on paikallinen aluevalvoja. Oppilaat voivat olla yhteydessä myös Milanossa sijaitsevaan päätoimistoon minkä asian tiimoilta tahansa.

Lähtövalmennus
Sinut ja vanhempasi kutsutaan lähtövalmennukseen joka pidetään huhti-toukokuussa syyslukukadelle lähteville oppilaille ja marraskuussa tammikuussa lähteville oppilaille. Matkakustannukset kokouspaikkaan eivät sisälly hintaan.

Valmennusmateriaali
Lähetämme sinulle tietoa sähköisesti vaihto-oppilasmatkasi järjestelyjen aikana. Valmennustilaisuudessa saat Vaihto-oppilaan ja Vanhempien käsikirjat, joissa on paljon tietoa vaihto-oppilasvuoden (ja lukukauden) eri vaiheista. Säästä käsikirjat, näitä voit Italiassa ollessasi tarvita.

Koulutusta gambialaisille nuorille
Explorius tukee yhtä monen gambialaisen oppilaan koulumaksuja lukuvuoden ajan kuin mitä lähetämme vaihto-oppilaita ulkomaille. 

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.