Vaihto-oppilasohjelmat Italiassa

Exploriuksella on kaksi erilaista vaihto-oppilasohjelmaa Italiassa; Classic High School ja Combo-ohjelma

Lue lisää tarjoamistamme eri ohjelmista alla.

Classic High School – Aito italialainen kokemus

View to an Italian city

Classic High School -ohjelmamme on perinteinen ja myöskin suosituin tarjoamamme vaihto-oppilasohjelma.
Valitessasi Classic High School -ohjelman sinulle etsitään isäntäperhe jostain päin Italiaa. Tuleva isäntäperheesi voi asua vaikkapa suurten kaupunkien kuten Rooman tai Napolin lähistöllä, Sardinian paratiisisaarella, Alppimaisemissa pohjoisessa tai jossain Italian kauniilla rannikolla. Tämä ohjelma on oiva valinta sinulle, joka haluat saada italialaisesta arjesta ja kulttuurista aidon kokemuksen, jollaista ei voi saada pelkkänä turistina.

Voit hakea Classic High School -ohjelmaamme Italiaan yhdeksi lukukaudeksi tai kokonaiseksi lukuvuodeksi.

Täältä näet Classic High School -ohjelmien hinnat.

Aluevalinta lisämaksusta

Jos haaveilet viettäväsi vaihto-oppilasvuoden Italiassa tietynlaisella alueella, on lisämaksullinen aluevalinta sinulle hyvä vaihtoehto!

Ota huomioon, että aluevalintapaikkoja Italiassa on rajallinen määrä. Varmistaaksesi oman paikkasi suosittelemme, että haet vaihto-oppilaaksi mahdollisimman pian. Ensimmäiset paikkansa vahvistaneet voivat valita alueensa Italiassa. 

Tutustu Italian hinnastoon

Tutustu aluevalintoihin

Hae vaihto-oppilaaksi

Combo – Kaksi kohdemaata yhden lukuvuoden aikana

Tarjoamme Exploriuksella myös ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää yhden vaihto-oppilasvuoden kahdessa eri Euroopan maassa. Voit valita Italian lisäksi vaihto-oppilasohjelman Ranskassa, Espanjassa tai Saksassa. Tämä on täydellinen tilaisuus sinulle, joka haluat oppia vaihto-oppilasvuotesi aikana kahta eri kieltä ja kokea kaksi erilaista kulttuuria. Valitsemalla Combo-ohjelmamme saat ainutlaatuisen vaihto-oppilaskokemuksen Euroopassa.

Jos haluat opiskella Italian lisäksi Ranskassa, aloitat vaihto-oppilasvuotesi Ranskassa asumalla siellä syyslukukauden ja siirryt kevätlukukaudeksi Italiaan. Jos taas haluat opiskella Italian lisäksi Espanjassa tai Saksassa, voit itse valita mistä maasta vaihto-oppilasmatkasi aloitat.

Exploriuksen suosittu Soft Landing Camp sisältyy syyslukukauden matkan hintaan. Soft Landing Campille osallistut siinä maassa, missä aloitat vaihtovuotesi.

Valitsemalla Combo-ohjelmamme sinulla on myös mahdollisuus matkustaa kotiin jouluksi ennen kuin matkustat toiseen valitsemaasi kohdemaahan kevätlukukaudeksi.

Katso Combo-ohjelmien hinnat täältä

Hae Combo -ohjelmaan

<< Takaisin Italiaan