Valitse alueesi Italiassa

Exploriuksen kautta sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita missä päin Italiaa haluat vaihto-oppilasvuotesi viettää.

Jos lähdet Classic High School -vaihto-oppilaaksi Italiaan takaamme sinulle sijoituksen toivomallasi alueella. Tämä sillä edellytyksellä, että meillä on paikkoja jäljellä valitsemallasi alueella ja muut kriteerit, esim. vaihto-oppilashakemuksen täyttäminen tiettyyn ajankohtaan mennessä, on täytetty.

Varmista oma paikkasi, ilmoittaudu tapaamiseen pian!

Ilmoittaudu tapaamiseen tästä

Aluevalikoimamme

Tarjoamme Italiassa eri aluevalintoja.
Lue lisää eri aluevaihtoehdoista alla. Vaihtoehdot on esitetty aakkosjärjestyksessä.

Aluevalinta – valitse sinua kiinnostava alue

Jos tiedät missä päin Italiaa haluat vaihto-oppilasvuotesi viettää, saat aluevalintamme avulla tilaisuuden päättää mihin päin Italiaa menet vaihto-oppilaaksi.  Aluevalinnan myötä voit valita turistienkin suosimien Campanian ja Sardinian alueiden väliltä.

Campania

Campania on yksi Italian tärkeimmistä alueista ja sieltä löydät rikkaan kulttuurin. Alueen pääkapunki on Napoli (pizzan syntymäpaikka) ja täällä ovat myös muinaiset Pompeijin ja Herculaneumin kaupungit.

Campania on yksi Italian vierailluimmista alueista, eikä pelkästään edelle mainittujen asioiden takia. Turisteja houkuttavat kaunis Amalfin rannikko, Vesuviuksen vuori ja Caprin saari. Vietä vaihto-oppilasvuotesi täällä ja saat aidon italialaisen kokemuksen tapahtumarikkaalla alueella!

Sardinia

Sardinia on Välimeressä sijaitseva saari. Sardiniassa vaihto-oppilasvuottasi värittävät viehättävät kylät ja Välimeren turkoosit vedet. Saaren luonto on upea, täällä näet niin vuoria ja metsiä kuin kallio- ja hiekkarantojakin.

Siitä huolimatta, että Sardinia on turistien, varsinkin italialaisten, suosima lomakohde, on saari säilyttänyt omaleimaisuutensa. Tämä on täydellinen paikka viettää vaihto-oppilasvuosi!

Varmista aluetoiveesi Italiassa

Varaa tapaaminen kanssamme joko kasvotusten tai Skypen välityksellä. Kerromme sinulle lisää aluevalinnoista ja vaihto-oppilasohjelmista Italiassa. Tapaaminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Toimi kuitenkin pian! Italian aluevalintapaikkoja on todella vähän, joten jos haluat varmistaa oman paikkasi, kannattaa vaihto-oppilassuunnitelmissa edetä nopeasti!

Ilmoittaudu tapaamiseen tästä

<< Takaisin Italiaan