Valmentava kielikurssi Italiassa

Jotta olisit valmistautunut parhaalla mahdollisella tavalla vaihto-oppilasmatkaasi Italiassa, tarjoamme kahden viikon mittaisen kielikurssin Milanossa. Kielikurssi järjestetään juuri ennen Soft Landing Campin alkua samassa kaupungissa

Suosittelemme kielikurssia kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa harjoitusta italian kielessä ennen vaihto-oppilasvuoden alkua. Osallistumalla kurssille saat sopeutua rauhassa uuteen elämääsi italiassa ja takaat vaihto-oppilasvuodellesi parhaan mahdollisen aloituksen.

Kielikurssin sisällöstä

Kielikurssi järjestetään yksityisessä kielikoulussa, joka sijaitsee aivan Milanon keskustassa. Käyt koulua klo 10-13.15 arkipäivisin, ja joka oppitunti kestää 45 minuuttia. Tunneilla opit kieliopin alkeita ja perussanastoa, hyödyllisiä fraaseja ja osallistut myös keskusteluihin ja peleihin luokkatovereidesi kanssa. Kommunikaatiotaitosi italian kielessä kehittyvät päivä päivältä kurssin aikana ja saat myös lisää itsevarmuutta kielenkäyttöösi.

Oppituntien jälkeen saat nauttia vapaa-ajasta Milanossa yhdessä isäntäperheesi, luokkatovereidesi tai kielikurssin henkilökunnan kanssa.

Majoitus ja ruokailu

Asut kielikurssin ajan paikallisessa isäntäperheessä. Samassa perheessä voi majoittua samanaikaisesti myös toinen kansainvälinen vaihto-oppilas. Isäntäperheesi tarjoaa sinulle kotonaan päivittäin aamupalan ja päivällisen.

Kesto

Kaksi kouluviikkoa

Kurssiin sisältyy 

- 15 tuntia Italian opetusta viikossa
- Koulun sisäänkirjautumismaksu ja koulumaksu
- Kaikki tarvittavat opetusmateriaalit
- Kurssitodistus
- Kuljetukset Milanoon tultaessa ja Milanosta lähdettäessä
- Henkilökuntamme järjestämä esittely ja ohjaus
- Henkilökuntamme tarjoama tuki ja valvonta
- Isäntäperhemajoitus puolihoidolla
- Kielikurssin järjestämä iltaohjelma
- Viikonlopun aktiviteetit isäntäperheen kanssa

Hinta

1750 euroa

Hae vaihto-oppilaaksi

<<Takaisin Italiaan