Vaihtariksi Japaniin!


Vaihto-oppilaana nousevan auringon maassa!

Japani on varmasti kaikista maailman teollistuneista maista mystisin ja jännittävin. Tuhansia vuosia vanhat perinteet vaikuttavat voimakkaasti japanilaisten arkipäivään samalla kun he hyödyntävät uusinta nykyaikaista tekniikkaa niin kotona kuin työpaikallakin. Japanissa kohtaat paljon mielenkiintoisia vastakohtia; esimerkiksi vanhoja ihmisiä kohtaan käyttäydytään perinteiden mukaisesti kunnioittavasti ja nuorille järjestetään entistä enemmän mahdollisuuksia korostaa omaa identiteettiään, kaikkien perinteiden vastaisesti; työ on japanilaisille tärkeätä ja monet työskentelevät pitkiä päiviä mutta nuoret naiset lykkäävät naimisiinmenoa koska toivovat tulevien aviomiestensä viettävän enemmän aikaa perheidensä kanssa. Japanin tuhansia vuosia pitkä historia on kunnioitusta herättävä ja maan kehittyminen toisen maailmansodan runtelemasta kansakunnasta yhdeksi maailman vahvimmista teollisuusvaltioista ja siitä edelleen vahvaksi vaikuttajaksi maailman viihteessä on vähintäänkin kiehtova tarina.

Japanissa järjestämme Classic High School -ohjelmia. Classic High School -ohjelmassa isäntäperhe valitsee vaihto-oppilaan ja koulupaikka haetaan isäntäperheen koulupiiristä. Tulet asumaan hyvin todennäköisesti kerrostalossa suurkaupungissa. 

Japanin kielen oppiminen on haasteellista ja edellytämme Japaniin lähteviltä vaihto-oppilailta perustietoja japaninkielessä. Kaiken koulussa puhutun ymmärtäminen on alussa hankalaa ja tästä syystä saat opiskella japania itsenäisesti niillä tunneilla, joiden opetusta et pysty seuraamaan. Japaninkieltä kannattaa harjoittaa ennen lähtöä.


Kuka voi hakea

Voit hakea Japaniin Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, jos et ole osallistunut ylioppilaskokeisiin ja opiskelet kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena. Sinulla tulee olla kaikista opiskelemistasi aineista hyväksytyt suoritukset, hyvä englanninkielen taito sekä japaninkielen opintoja kahden lukuvuoden verran. Voit hakea maaliskuun 2018 lähtöön jos olet syntynyt 1.3.2000 ja 1.4.2003 välisenä aikana. Elokuun 2018 lähtöön voit hakea jos olet syntynyt 1.3.2000 ja 1.8.2003 välisenä aikana.


Lähtö
Japanilainen kouluvuosi alkaa huhtikuussa, lähtö Japaniin on maaliskuussa ja paluu seuraavan vuoden tammikuussa. Jos haluat lähteä suomalaisen lukuvuoden mukaan, on lähtö elokuussa ja paluu kesäkuussa.

Japanissa voit viettää valintasi mukaan joko 5 tai 10 kuukautta. Jos lähdet Suomesta Japaniin viideksi kuukaudeksi maaliskuussa, on sinun mahdollista yhdistää Japanin oleskelusi Suomen lukio-opintoihin siten, että kirjoitat ylioppilaaksi samana vuonna kuin kaverisikin. 

Japaniin on mahdollista tehdä myös lyhyempiä, kolmen ja kahden kuukauden vaihto-oppilasmatkoja, kysy lisää toimistoltamme

Hinta
Vaihto-oppilasvuosi 2018/19 Japanissa maksaa 9 950 €.


Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."