Classic High School Japani

Sijoitus huolellisesti valittuun perheeseen
Kaikkien isäntäperheiden luona on vierailtu vaihto-oppilasjärjestön edustajan toimesta. Toiminnassa mukana olevat isäntäperheet ovat täyttäneet vaaditun hakupaketin ja heidän taustansa sekä suosituksensa ovat tarkastettu.

Sijoitus paikalliseen kouluun
Paikallinen järjestö hankkii sinulle koulupaikan Japanista ja järjestää tarvittavan opiskeluluvan sinulle, jotta voi hakea opiskelijaviisumia.

Menopaluulennot sijoituspaikkakuntasi lähellä olevalle kentälle
Voit lähteä Japaniin Helsingistä, Oulusta, Vaasasta tai Kuopiosta.

Soft-Landing Camp Tokiossa
Kolmipäiväinen leiri sisältää kierroksen Tokion nähtävyyksillä, erilaisia aktiviteetteja sekä yhteismajoituksen aamupaloineen.

Paikallinen tuki
Kaikilla oppilailla on paikallinen aluevalvoja. Oppilaat voivat olla yhteydessä myös Japanin järjestön päätoimistoon minkä asian tiimoilta tahansa.

Lähtövalmennus sekä oppilaalle että vanhemmille
Sinut ja vanhempasi kutsutaan lähtövalmennukseen. Matkakustannukset valmennuksen pitopaikalle eivät sisälly ohjelmahintaan.

Valmennusmateriaali
Kehotamme tutustumaan huolella kaikkeen lähettämäämme infomateriaaliin. Säilytäthän materiaalin tallessa, voit tarvita niistä jotakin Japanissa ollessasi.

Lukuvuotesi Japanissa antaa toivoa myös gambialaiselle nuorelle

Explorius tukee yhtä monen gambialaisen oppilaan koulumaksuja vuoden ajan kuin mitä lähetämme vaihto-oppilaita ulkomaille.