Select High School Uusi Seelanti

Vaihto-oppilas kitaristi rannalla
Valinta on sinun!

Haaveiletko kokea Uuden-Seelannin kauniit maisemat hevosen selässä? Vai oletko enemmän kiinnostunut rannoista ja aallokkoista? Ehkä haluat asua lähellä vuoria ja laskettelurinteitä? Uudessa-Seelannissa teemme yhteistyötä lähes 90 eri koulun kanssa eri puolella maata. Kouluja on sekä Pohjoissaarella että Eteläsaarella. Voit valita koulun oppiaineiden tai kouluaktiviteettien mukaan.

Uusi-Seelanti on suosittu kohde vaihto-oppilaille, siellä on niin rantoja, laskettelurinteitä, upea luonto, kaupunkielämää ja tasokkaita kouluja. Ulkomaalaisena opiskelijana sinulla on mahdollisuus parantaa kielitaitoasi rennossa ympäristössä ja samalla nauttia upeasta luonnosta.

Voit asua suurkaupunki Aucklandissa, rannalla tai maaseudulla. Autamme sinua löytämään koulun, joka sijaitsee alueella, josta olet kiinnostunut, ja jossa myös tarjolla sinua kiinnostavia oppiaineita. Kaikissa kouluissa on laaja ainevalikoima. Kerro meille mitä etsit, niin etsimme koulun alueelta, joka sopii sinulle! Joissain kouluissa on paljon kansainvälisiä oppilaita, joissain vain muutama.
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.