Soft Landing Camp Uusi-Seelanti

Soft Landing Camp on nimensä mukaan täydellinen "pehmeä lasku" tulevaan vaihtovuoteen. Leirillä tapaat ympäri maailmaa Uuteen-Seelantiin tulevia vaihto-oppilaita, sekä pääset tutustumaan uuteen kotimaahasi ja sen kulttuuriin. Leiri on 2018 kesällä lähteville Select-oppilaille vapaaehtoinen, joten mainitse halukkuutesi jo täyttäessäsi vaihto-oppilashakemusta. Leirin hinta on 450€.

Leiriohjelma:

Päivä 1

Saapuminen Uuteen-Seelantiin
Matkalla majoituspaikkaan pysähdymme ihailemaan Uuden-Seelannin kuuluisia nähtävyyksiä: Auckland, Haruaki-lahti ja sen saaret.
Long Bay toivottaa sinut tervetulleeksi upealla ranalla ja puistolla

Päivä 2 - Aktiviteettipäivä Long Bayn rannalla

Paljon erilaisia aktiviteetteja: melontaa, suunnistusta, venepelejä, laskeutumista, suppailua, seikkalupelejä ja paljon muuta hauskaa

Päivä 3 - Tutustumispäivä Aucklandissa

Tutustumista Aucklandiin, sekä vierailu Aucklandin länsirannikon rannoilla, Muriwai suula pesimäalueella ja Aucklandin Sky Towerissa

Päivä 4

Saatto lentokentälle ja lähtö isäntäperheisiin. Jos isäntäperheesi on Pohjoissaarella, saatat matkustaa isäntäperheeseesi jollakin muulla kulkuneuvolla, kuin lentokoneella.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.