Vaihto-oppilasohjelmat Uudessa-Seelannissa

Tarjoamme monta eri vaihto-oppilasohjelmaa Uudessa-Seelannissa. Näitä ovat Classic High School, Combo, Select High School ja Boarding School.

Lue lisää eri vaihto-oppilasohjelmistamme alla.

Classic High School – perinteinen vaihto-oppilasohjelma 

Classic High School on täydellinen vaihto-oppilasohjelma sinulle, joka olet innokas kokemaan uusiseelantilaista elämää missä pain tahansa Uutta-Seelantia. Etsimme sinulle mukavan isäntaperheen ja sen jälkeen paikan lähialueen koulussa.

Tuleva isäntäperheesi voiesimerkiksi asua viehättävissä kaupungeissa kuten Tauranga ja Dunedin, lähellä upeata Mount Taranakia tai vilkkaassa Aucklandissa. Huolimatta siitä, missä he asuvat saat varmasti ainutlaatuisen vaihto-oppilaskokemuksen kiehtovassa Uudessa-Seelannissa.
Classic High School -ohjelmassa voit lähteä vaihto-oppilaaksi Uuteen-Seelantiin lukukaudeksi tai kokonaiseksi lukuvuodeksi.

Täällä näet Uuden-Seelannin Classic High School -hinnat

Hae Classic High Schooliin

Combo koe USA ja Australia 

Exploriuksella sinulla on mahtava tilaisuus kokea kouluelämää sekä Uudessa-Seelannissa että USA:ssa tai Uudessa-Seelannissa ja Australiassa.

Tämä on loistomahdollisuus sinulle, joka haluat viettää vaihto-oppilasvuotesi kahdella eri mantereella tai haluat vaihto-oppilaaksi sekä Australiaan ja Uuteen-Seealantiin. Combo-ohjelmassa maksimoit vaihto-oppilaskokemuksesi!

Vaihto-oppilasvuosi USA:ssa ja Uudessa-Seelannissa 

USA - Uusi-Seelanti Combo -ohjelmassamme aloitat vaihto-oppilasvuotesi USA:ssa. Täällä osallistut Soft Landing Campillemme New Yorkissa yhdessä muiden USA:han suuntavien sekä Combo-oppilaiden kanssa.

Vietät viitisen kuukautta vaihto-oppilaana amerikkalaisessa high schoolissa, missä pääset kokemaan maailmankuulun ”high school spiritin” ja hauskat juhlat kuten Halloween. Asut huolehtivan isäntäperheen luona yhdessä Yhdysvaltain 50 osavaltiosta.

Koettuasi amerikkalaista high school -elämää on aika aloittaa seikkailusi toinen osa. Tällä kertaa on vuorossa on upea Uusi-Seelanti mahtavine luontoineen ja trooppisine rantoineen. Suuri Kiwi-seikkailusi alkaa yhden päivän Soft Landing Campillä Aucklandissa. Leirin jälkeen lähdet viettämään todennäköisesti ikimuistoisimman lukuvuotesi toista lukukautta.

Vaihto-oppilasvuosi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa 

Australia - Uusi-Seelanti combossa voit päättää, vietätkö Oseaniassa yhden lukukauden vai kokonaisen lukuvuoden. Vaihto-oppilasvuotesi aloitat Australiassa, Sydneyn Soft Landing Campillä ennen siirtymistäsi isäntäperheesi luokse jossain päin jännittävää Australiaa. Tulevien kuukausien ajan nautit kaikesta mitä Australialla on tarjota sekä koulussa että vapaa-ajalla. Jos saat tilaisuuden, käy vaihto-oppilaana ollessasi Suurella Koralliriutalla, jossain suosituista kaupungeista kuten Sydney ja Melbourne tai Ayers Rockilla.

Uuteen-Seelantiin saapuessasi sinua odottaa yhden päivän mittainen Soft Landing Camp Aucklandissä*. Aucklandista matkaat isäntäperheesi luokse viettämään toisen osan Oseanian vaihdostasi tutustuen Uuden-Seelannin hämmästyttävään maahan.

*Soft Landing Camp ei sisälly lukukauden mittaiseen Australia – Uusi-Seelanti Comboon.

Tutustu Combo-ohjelman hintoihin.

Hae Combo -ohjelmaan

Select High School Uusi-Seelanti sinun tyyliisi 

Select High School on vaihto-oppilasohjelma sinulle, jolla on selkeä visio siitä miltä vaihto-oppilasjaksosi Uudessa-Seelannissa tulee näyttää. Jos haluat asua lähellä vuoria päästäksesi hiihtämään tai käydä koulua rantakaupungissa tai kokea Uuden-Seelannin luontoa ratsain – silloin Select High School on oikea valinta.

Teemme läheistä yhteistyötä monien korkealaatuisten koulujen kanssa Uudessa-Seelannissa ja pystymme tarjoamaan sinulle mahdollisuuden räätälöidä vaihto-oppilasvuotesi sellaiseksi kuin sen haluat. Yhdessä autamme sinua löytämään sinulle täydellisen koulun, joka tarjoaa oppiaineita sekä harrastuksia, joista olet kiinnostunut

Valikoimassamme on kouluja sekä Pohjois- että Eteläsaarella sekä houkuttelevissa kaupungeissa kuten Auckland, Wellington ja Christchurch.

Tutustu Select High School hintoihin.

Hae Select High Schooliin

Boarding School – vietä kampuselämää 

Explorius tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden käydä Boarding Schoolia Uudessa-Seelannissa. Muissa vaihto-oppilasohjelmissamme asut isäntäperheen luona ja käyt paikallista lukiota. Boarding Schoolissa sekä opiskelet että asut kampuksella. Tämä ohjelma sopii sinulle, jolla on korkeat tavoitteet ja joka haluat ainutlaatuisen vaihto-oppilaskokemuksen.

Boarding School -ohjelmassa Uudessa-Seelannissa asut ja opiskelet kauniissa Aucklandin kaupungissa. Kerro meille mitä urheilua, harrastuksia ja oppiaineita toivot vaihto-oppilasvuodellesi ja yhdessä räätälöimme täydellisen kouluvuoden sinulle.

Tutustu Boarding School hintoihin ja stipendeihin

Hae Boarding Schooliin 

<< Takaisin Uuteen-Seelantiin