RéunionJos haaveilet viettäväsi vaihto-oppilasvuoden aurinkoisessa paikassa, on Réunion täydellinen kohdemaa sinulle!


Réunionin saari on Ranskalle kuuluva hallintoalue keskellä Intian valtamerta. Monipuolinen kasvillisuus ja luonto sekä monikulttuurinen ilmapiiri tekevät saaresta ainutlaatuisen. Upeat vesiputoukset, vehreät metsät, kauniit rannat ja kuuluisa ”Piton de la Fournaise” tulivuori ovat saaren jalokiviä.

Sijannistaan johtuen sekä afrikkalaiset, intialaiset, komorit, kiinalaiset että ranskalaiset ovat päätyneet asuttamaan saarta ja yhdessä luoneet ainutlaatuisen kulttuurin. Ranskalaisella kulttuurilla on ollut suurin vaikutus ja esimerkiksi sosiaaliset normit ja tavat pohjautuvat ranskalaiseen kulttuuriin.

Voinko minä lähteä?
Réunioniin lukuvuodeksi voit hakea, jos maahan saapuessasi olet vähintään 15-vuotias ja enintään 18.5 vuotta. Sinun on opiskeltava Suomessa kokopäiväisesti lähtöä edeltävänä lukukautena, etkä ole vielä osallistunut YO-kokeisiin. Sinulla tulee olla kaikista aineista hyväksytyt suoritukset, hyvä englanninkielen taito ja kahden lukuvuoden verran ranskankielen opintoja. Ranskaa alle kaksi vuotta opiskelleiden vaihto-oppilaiden tulee osallistua ranskankielen kurssille vaihto-oppilasoleskelun alussa. 

Hinta?
Vaihto-oppilasvuosi 2019/20 Réunionissa maksaa 10 750 €

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."