Classic High School Espanjassa

Espanjassa oppilaistamme huolehtii Exploriuksen kanssa samaan kansainväliseen ryhmään kuuluva vaihto-oppilasmatkojen järjestäjä.

Espanjassa meillä on ainoastaan Classic High School -ohjelma tarjolla. Alla näet mitä Espanjan Classic High School -pakettiin sisältyy.

Sijoitus huolellisesti valittuun perheeseen
Isäntäperheet ovat käyneet läpi vastaavanlaisen hakumenettelyn kuin sinäkin. Paikallinen edustaja on tarkastanut heidän kotinsa ja heidän taustansa sekä suosituksensa ovat tarkastettu.

Sijoitus paikalliseen kouluun
Kun isäntäperhe on vahvistanut ottavansa sinut vastaan, hakee paikallisedustaja sinulle koulupaikan. Ensi sijaisesti koulupaikka haetaan samasta koulupiiristä missä isäntäperheesi asuu.

Menopaluumatkat
Lennät valintasi mukaan Helsingistä, Oulusta tai Rovaniemeltä Barcelonaan tai Madridiin (kielileiriläiset). Soft Landing Campin jälkeen jatkat matkaa
joko lentäen tai junalla isäntäperheeseen.

Soft-Landing Camp
Oppilas osallistuiu vuoden alussa leirille, joko Barcelonassa tai Madridissa (kielikurssilaiset). Leiriin sisältyy majoitus ja opastettu kierros kaupungissa, ja kielileiriin näiden lisäksi kattava espanjan alkeiden kurssi.

Paikallinen tuki
Kaikilla oppilailla on paikallisedustaja, joka on oppilaan ja isäntäperheen lähin tuki. Oppilaat voivat olla yhteydessä  minkä asian tiimoilta tahansa myös Espanjan vastaanottavan järjestön päätoimistoon, joka sijaitsee Madridissa.

Lähtövalmennus
Sinut ja vanhempasi kutsutaan lähtövalmennukseen joka pidetään huhti-toukokuussa syyslukukadelle lähteville oppilaille ja marraskuussa tammikuussa lähteville oppilaille. Matkakustannukset kokouspaikkaan eivät sisälly hintaan.

Valmennusmateriaali
Lähetämme sinulle tietoa sähköisesti vaihto-oppilasmatkasi järjestelyjen aikana. Valmennustilaisuudessa saat Vaihto-oppilaan ja Vanhempien käsikirjat, joissa on paljon tietoa vaihto-oppilasvuoden (ja lukukauden) eri vaiheista. Säästä käsikirjat, näitä saata tarvita myös Espanjassa ollessasi.

Koulutusta gambialaisille nuorille
Explorius tukee yhtä monen gambialaisen oppilaan koulumaksuja lukuvuoden ajan kuin mitä lähetämme vaihto-oppilaita ulkomaille.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.