IsäntäperheIsäntäperheesi valitsee sinut hakemuksesi perusteella ja he olettavat sinun sopeutuvan heidän elämäänsä. Heistä on mukava ottaa vastaan ulkomaalainen vaihto-oppilas, joka saa kokea heillä espanjalaista arkipäivää.

Espanjassa perheet ovat puheliaita ja avoimia. He jakavat mielellään perheen kesken niin hyvät kuin huonotkin tunteet, joten varaudu olemaan avoin ja kertomaan millainen päivä sinulla on ollut. Perheet ovat tavallisia perheitä, jotka ovat kiinnostuneet vaihto-oppilastoiminnasta. Monilla on myös aiempaa kokemusta isäntäperheenä toimimisesta.

Paikallista kulttuuria ja kieltä opit lähinnä isäntäperheessäsi. Perheet ovat tarkoin valittuja ja järjestön edustajat ovat käyneet perheen kotona haastattelemassa heidät. Luultavimmin sinulla tulee olemaan oma huone mutta voi olla, että jaat huoneen espanjalaisen sisaruksesi kanssa. Syöt kaikki ateriasi isäntäperheen kanssa. Varaudu siihen, että päivän tärkein ateria, päivällinen, nautitaan yleensä vasta myöhään illalla.

Mitä luultavimmin isäntäperheesi jäsenet tulevat olemaan ulospäinsuuntautuneita ja puheliaita, mutta emme voi taata sinulle tietynlaista perhettä. Joissakin isäntäperheissä vanhemmilla on lapsia, joissakin lapsia ei ole ollenkaan ja on mahdollista että isäntäperheenä toimii perhe jossa on vain yksi vanhempi. Voit olla kuitenkin varma, että sinut toivotetaan tervetulleeksi perheeseen ja kaikki perheenjäsenet tekevät parhaansa jotta tuntisit olosi kotoisaksi.
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.