Soft Landing Camp BarcelonaVuosi alkaa Barcelonassa!
Espanjan vaihto-oppilasvuosi alkaa Soft Landing Campilla Barcelonan kauniissa kaupungissa. Viiden päivän leirin aikana näet Barcelonan kuuluisimmat nähtävyydet ja osallistut orientaatiotilaisuuksiin, joissa opit lisää elämästä Espanjassa sekä tapaat muut vuotensa aloittavat vaihto-oppilaat.

Leirin aikana yövyt Gracian kaupunginosassa, hostellissa ja jaat huoneen muutaman muun vaihto-oppilaan kanssa. Majoitukseen sisältyy aamupalat ja illalliset. Muut ruoat leirin aikana oppilaan tulee kustantaa itse.

Nähtävyyksiä ja hauskaa yhdessäoloa

Ensimmäisenä päivänä paikalliset yhteystyökumppanimme ovat sinua ja muita vaihto-oppilaita lentokentällä vastassa. Iltapäivän aikana on tarkoitus tutustua toisiin oppilaisiin ja henkilökuntaan eli ohjelmaan kuuluu tervetulotilaisuus sekä vapaa-ajan viettoa rannalla ja hostellilla.

Toinen päivä alkaa orientaatiotilaisuudella, jossa opit lisää elämästä espanjalaisessa isäntäperheessä ja koulussa. Iltapäivän ohjelmaan kuuluu kaupunkikiertoajelu, jossa näet ja koet upeita Barcelonan nähtävyyksiä. Ilta kuluu yhdessä hauskojen aktiviteettien parissa.

Kolmas päivä alkaa myös orientaatiotapaamisella, jossa opiskellaan lisää Espanjan kulttuurista ja tavoista. Iltapäivällä on aika vierailla legendaarisella F.C Barcelonan kotistadionilla, Camp Nou:lla. Illalla nautitaan perinteistä espanjalaista paellaa ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä.

Neljäntenä päivänä on aika suunnata Port Aventura:n huvipuistoon, josta pääset viimeistään ottamaan vauhtia vuoteesi mm. Euroopan nopeimmalla vuoristoradalla. Illalla on aika käydä läpi viime hetken neuvot matkaa varten.

Matkustaminen isäntäperheisiin

Viidentenä päivänä onkin aika matkustaa isäntäperheesi luo ja aloittaa vaihto-oppilasvuotesi Espanjassa!

Huom! Kielileirille osallistuville oppilaille järjestetään Soft Landing Camp Madridissa.


Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.