Vaihto-oppilasohjelmat Espanjassa

Exploriuksella on neljä vaihto-oppilasohjelmaa Espanjassa; Classic High School, Combo High School ja Select High School.

Alla on lisää tietoa eri vaihto-oppilasohjelmista.


Classic High School – perinteinen ohjelma

Classic High School -ohjelma on perinteinen vaihto-oppilasohjelma ja samalla Espanjan vaihto-oppilasohjelmistamme suosituin. Tässä ohjelmassa sinulle etsitään sopiva isäntäperhe jostain päin Espanjaa. Saatat saada isäntäperheen kauniilta Costa Blancalta, asua suositussa Huelvan kaupungissa, tai käydä koulua todellisessa surffareiden paratiisissa, Galiciassa. Mitä Espanjassa tulet kokemaan on kiinni  isäntäperheesi asuinpaikkakunnasta. Tämä ohjelma sopii sinulle, joka haluat kokea aidon espanjalaisen elämäntyylin missä päin Espanjaa tahansa.

Classic High School -vaihto-oppilaana voit viettää Espanjassa yhden lukukauden tai lukuvuoden.

Aluevalinta lisämaksusta

Haluatko asua rannan lähellä tai kaupungissa tai molemmissa? Sinulle, jolle on tärkeätä saada vaihto-oppilaana asua kaupungissa, tarjoamme aluevalinnan lisämaksusta Classic High School -ohjelmassamme.

Voit valita vaihto-oppilaskaupungiksesi Madridin, Alicanten, Sevillan tai jonkun muun valikoimamme kaupungeista.
Huomioi, että aluevalintapaikkoja on rajallinen määrä. Jos haluat varmistua saavasi paikan mieleisestäsi kaupungista, hae Classic High School -ohjelmaan mahdollisimman pian, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Classic High School -ohjelman ja aluevalintojen hinnat.

Tutustu aluevalintoihin

Hae Classic High Schooliin


Combo High School – koe Espanja ja ?

Explorius vaihto-oppilaana sinulla on mahtava tilaisuus päästä kokemaan elämänmenoa sekä Espanjassa että toisessa eurooppalaisessa maassa. Yhdistä yhteen lukukauteen Espanjassa lukukausi Ranskassa, Italiassa tai Saksassa. Tämä on täydellinen valinta sinulle, joka olet kiinnostunut opiskelemaan kahdessa eri maassa ja tahdot oppia myös kahta eri kieltä yhden lukuvuoden aikana. Osallistu Combo-ohjelmaamme ja luo täydellinen eurooppalainen vaihto-oppilasvuosi itsellesi!

Jos haluat opiskella sekä Ranskassa että Espanjassa, aloitat vaihto-oppilasvuotesi Ranskassa syyslukukaudella ja siirryt Espanjaan kevätlukukaudeksi. Jos haluat Combo-vuoteesi Espanjan lisäksi Italian tai Saksan, päätät itse missä maassa aloitat eurovuotesi. Suosittu Soft Landing Camp sisältyy hintaan syyslukukaudella. Soft Landing Campille osallistut siinä maassa, jossa aloitat Combo -vaihto-oppilasvuotesi.

Euroopan Combo-ohjelmassa voit myös matkustaa Suomeen jouluksi ennen kuin siirryt Combo-vuotesi kakkosmaahan.

Tutustu Combo-ohjelmien hintoihin

Hae Combo -ohjelmaan


Select High School – Espanja sinun ehdoillasi

Tiedätkö mitä Espanjan vaihto-oppilasvuodelta haluat? Ehkä sinulla on mielessäsi tietty kaupunki, jossa haluat asua, haluaisit käydä englanninkielistä koulua tai harjoittaa suosikkilajiasi? Select High School -ohjelma sopii sinulle, joka haluat vaikuttaa itse valita vaihto-oppilasjakson aikaisen koulusi.

Teemme yhteistyötä koulujen kanssa suosituissa Valencian ja Sevillan kaupungeissa. Kerro meille mitä haluat sijainnin, oppiaineiden ja harrastusten suhteen niin yhdessä teemme kanssasi juuri sinulle sopivan vaihto-oppilasvuoden Espanjassa.

Espanjan Select High School -ohjelmaan voit hakea yhdeksi lukukaudeksi tai lukuvuodeksi.

Lue lisää suosituimmista kouluistamme Espanjassa. 

Tutustu Espanjan Select High School -hintoihin

Hae Select High Schooliin 

 << Takaisin Espanjaan