Valitse alueesi Espanjassa

Explorius vaihto-oppilaana sinulla voit valita missä päin Espanjaa tulet vaihto-oppilasvuotesi viettämään.

Jos haet vaihto-oppilaaksi Classic High School -ohjelmaan, voit valita alueen missä vaihto-oppilasvuotesi vietät. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan tietyin ehdoin vaihto-oppilaaksi hyväksytyille nuorille. Nopeimmilla hakijoilla on enemmän valinnanvaraa!

Missä haluaisit vaihto-oppilasvuotesi Espanjassa viettää? Rannan läheisyydessä Alicantessa tai Cádizissa, pääkaupungissa Madridissa tai suositussa opiskelijakaupungissa Granadassa? Sinun vaihto-oppilasvuotesi – sinun valintasi!

Hae vaihto-oppilaaksi

Tarjoamamme aluevalinnat

Explorius ainoana vaihto-oppilasmatkojen järjestäjänä tarjoaa kaupunkivalinnan, City Choice, Espanjassa.

Alla on lisää tietoa eri aluevalintamahdollisuuksista.

City Choice – valitse kaupunkisi

Kaupunkivalintamme sopii täydellisesti sinulle, joka tunnet olosi kotoisaksi kaupungissa. Ehkä sinulla on jo mielessä espanjalainen kaupunki, jossa haluaisit opiskella vaihto-oppilaana?

Voit valita vaihto-oppilaskohteeksesi ihanan Alicanten, Madridin, Sevillan tai jonkun muun tarjoamistamme kaupungeista.

Katso aluevalinnan hinnat täältä

Alicante

Alicante on kesäparatiisi kauniilla Costa Blancalla Espanjan kaakkoisrannikolla. Kaupunki tunnetaan palmujen reunustamista puistokaduista, valkoisista hiekkarannoista, ostoskaduista ja eloisasta kaupunkielämästä.

Keskilämpötila täällä on 18 °C, talvet ovat leutoja ja kesät kuumia. Alicante on loistava valinta, jos haluat asua aurinkoisella alueella lähellä rantoja. Alicantessa koet aitoa espanjalaista elämää kauniissa ympäristössä, jossa on paljon tapahtumia vuoden ympäri.

Cádiz 

Cadiz Playa Santa Maria

Cádizista löydät Espanjan kauneimpia rantoja ja yhden maan suurimmista karnevaaleista, joka kestää kokonaiset 11 päivää. Espanjan lounaisrannikolla sijaitseva Cadiz on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista ja houkuttelee turisteja eri puolilta maailmaa.

Jos olet aktiivinen ja urheilullinen, tulet ihastumaan Cadiziin. Kokeile surffausta, käy golfaamassa tai tee juoksulenkki meren rannalla. Kaupunki on vaihto-oppilaiden suosima, joten voit odottaa tapaavasi täällä vaihto-oppilaita joka puolelta maailmaa. Lukioikäiset nuoret tapaavat toisiaan koulupäivän jälkeen rannalla, jossa vietetään aikaa yhdessä ja pidetään hauskaa.

Granada

Etelä-Espanjan vuoristoalueella, Sierra Nevadassa, sijaitsee kaunis Granadan kaupunki. Kaupungissa on 200,000 asukasta ja suuri osa asukkaista on opiskelijoita, kiitos paikallisen yliopiston.

Granadan vaikuttava historia on tehnyt siitä yhden mielenkiintoisimmista kulttuurinähtävyyksistä Espanjassa. Täällä asuessasi sinun kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Alhambra, Albaicín ja Catedral de Granada. Granadan lähellä sijaitsee yksi Espanjan parhaimmista hiihtokeskuksista eli jos haluat saada mahdollisuuden käydä laskettelemassa tai lautailemassa vaihto-oppilasvuotesi aikana, on Granada silloin valintasi!

Hae vaihto-oppilaaksi

Madrid

Tervetuloa Madridiin! Maan pääkaupungissa pääset kokemaan eloisaa kaupunkielämää aivan keskellä Espanjaa. Tyylikkäät puistokadut, suuret puistot, tapas -ravintolat ja churro -kahvilat ovat osa suurkaupunkikokemustasi Madridissa.

Madridissa asuu yli kolme miljoonaa ihmistä, ja se onkin länsi-Euroopan suurin kaupunki Lontoon ja Berliinin jälkeen. Kesät ovat täällä kuumia ja talvet viileitä, vuoden keskilämpötila on seitsemän celsius astetta. Ehdoton valinta sinulle, jonka mielestä muutama viikko viileämpää ilmaa vuoden aikana on hyvä vastapaino kuumille kesäkuukausille.

Sevilla 

Tyypillistä Sevillaa vaihto-oppilaan silmin

Ihana välimeren ilmasto, monet kulttuuritapahtumat ja yliopistot Sevillassa ovat tehneet siitä niin espanjalaisten kuin muualtakin maailmaa tulevien nuorten suosikkikohteen. Täällä on lähemmäs 700 000 asukasta ja kaupunki on kuuluisa perinteidensä ja historiansa lisäksi myös eläväisistä tapahtumistaan. Vaihto-oppilaana Sevillassa sinun kannattaa käydä katsomassa ainakin yksi FC Sevillan matsi!

Sevillassa asut noin tunnin päässä Cadizin rannikkoalueen rannoista, ja sinulla onkin loistava mahdollisuus käydä rannalla viikonloppuisin. Vuoden keskilämpötila 25 °C, talvet ovat sateisia ja kesät kuivia.

Valencia

Valencia on itä-Espanjassa sijaitseva rannikkokaupunki. Se on myös Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki Madridin ja Barcelonan jälkeen. Kaupungissa on n. 800 000 asukasta. Kauniit vuoret ja rannat ympäröivät kaupunkia antaen sille todella ainutlaatuisen tunnelman. Täältä löydät myös Espanjan parhaimman paellan!

Lähde vaihto-oppilaaksi Valenciaan jos haluat elää rannan lähellä ja kokeilla vesiurheilulajeja, esim. purjehdusta, melontaa tai suppailua. Keskilämpötila täällä on 17 °C, talvet ovat lyhyitä ja leutoja, kesät pitkiä ja kuumia.

Katso aluevalinnan hinnat täältä

Varmista aluevalintasi Espanjassa

Tapaa meidät ja saat lisää tietoa aluevalinnoista ja vaihto-oppilasohjelmista Espanjassa.

Hae pian! Meillä on vain rajoitettu määrä paikkoja ja ne varataan nopeasti. Älä odota oman vaihto-oppilashakemuksesi kanssa liian kauan!
Jos haluat vielä enemmän vaihtoehtoja Espanjassa suosittelemme, että tutustut Select High School ja Boarding School -ohjelmiimme.

Hae vaihto-oppilaaksi

<< Takaisin Espanjaan