Suosituimmat koulumme Espanjassa

Kun haet Espanjan Select High School -ohjelmaan valitset koulun, jossa tulet opiskelemaan vaihtosi ajan.

Tämä sopii täydellisesti sinulle, jolle on tärkeätä saada päättää millainen vaihdostasi Espanjassa tulee. Ehkä haluat opiskella jotain tiettyjä oppiaineita, käydä englanninkielistä koulua tai harjoittaa omaa lajiasi Espanjassa.

Ilmoittaudu tästä

Koulut Espanjassa

Vaihto-oppilas ystävän kanssa espanjalaisessa hyväntekeväisyystapahtumassa

Alla on tietoa suosituimmista Select High School -kouluistamme Espanjassa.

Colegio Internacional Alminar, Sevilla

Käy koulua Colegio Internacional Alminarissa, joka sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä viehättävästä Sevillan kaupungista. Koulu tarjoaa erinomaisia opintolinjoja ja monipuolisia urheilumahdollisuuksia. Testaa judoa, uimista, voimistelua ja monia muita lajeja!

Caxton College, Valencia

Opiskele Caxton Collegen yksityiskoulussa ja tee läksysi Välimeren maisemissa! Koulu sijaitsee kivenheiton päässä Valenciasta, joka on suosittu lomakohde. Koulussa on 1500 oppilasta, joista 20% on kansainvälisiä nuoria.

Tässä koulussa opetus tapahtuu englanniksi, joten tämä on hieno tilaisuus sinulle, joka haluat kehittää sekä englannin- että espanjankielen taitoasi.

Varmista koulupaikkasi Espanjassa

Ilmoittaudu maksuttomaan tapaamiseen kanssamme saadaksesi lisää tietoa kouluista Espanjassa. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.
Yhdessä räätälöimme sinulle täydellisen vaihto-oppilasvuoden ja varmistamme, että espanjalainen vaihto-oppilasseikkailusi tulee olemaan sellainen kuin haluat.

Ilmoittaudu tästä


<<Takaisin sivulle Espanjan Vaihto-oppilasohjelmat