Valmentava kielikurssi

Jos haluat harjoittaa espanjankielen taitoasi ja saada rauhassa totutella espanjalaiseen elämään ennen isäntäperheeseen menoa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua valmentavalle espanjankielen kurssille Madridissa. Kurssi järjestetään elokuussa, juuri ennen kuin vaihto-oppilasvuotesi Espanjassa alkaa.

Suosittelemme valmentavaa kielikurssiamme kaikille vaihto-oppilaillemme, jotka tuntevat tarvitsevansa harjoitusta espanjankielessä. Kurssille osallistuvien vaihto-oppilaiden Soft Landing Camp järjestetään Madridissa.

Kielikurssin sisällöstä

Kurssi järjestetään kielikoulussa Madridin keskustassa, ylellisessä Barrio Salamancan kaupunginosassa. Plaza de Colón ja Retiron puisto, joissa tulet käymään koulun lounastuntien aikana, sijaitsevat lähellä.

Vaihto-oppilaiden kielenopetusta on maanantaista perjantaihin aamupäivisin 3,5 tunnin ajan. Käyt läpi kieliopin perusasioita ja sanastoa, opit hyödyllisiä fraaseja ja osallistut luokkakaveriesi kanssa testeihin ja peleihin. Jokainen oppitunti vie sinut lähemmäksi tavoitteitasi, tunnet itsesi varmemmaksi ja käytät espanjankieltä sujuvammin.

Iltapäivisin on rennompaa toimintaa. Ohjelmassa voi olla hauskoja työpajoja, uima-allaspäiviä, museovierailuja ja muuta vastaavaa. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus nauttia elämästä Madridissa luokkakaveriesi tai isäntäperheesi kanssa.

Majoitus ja ateriat

Kurssin ajan asut isäntäperheen luona Madridissa. Perheessä voi olla toinenkin lukukaudeksi tai -vuodeksi Espanjaan tullut vaihto-oppilas. Täysihoito kuuluu järjestelyihin kielikurssin aikana. Lounasta varten saat eväspaketin isäntäperheeltäsi.

Kesto

Kolme täyttä viikkoa (elo-syyskuu)

Hintaan sisältyy

- 20 espanjankielen oppituntia viikossa

- Kielikurssimaksut

- Oppimateriaali

- Kurssitodistus

- Kuljetukset Madridiin tultaessa ja Madridista lähdettäessä

- Henkilökuntamme järjestämä esittely ja ohjaus

- Henkilökuntamme tarjoama avustus ja valvonta

- Täysihoito isäntäperheessä

- Iltapäivätoiminnot maanantaista torstaihin

- Työpajat. Aiheina mm. espanjalaiset perinteet, ruoka, musiikki, maantiede

- Kävelykierrokset Madridissa

- Kaupungin päämuseoissa vierailu

- Vierailu Real Madridin stadionilla, Santiago Bernabéu

- Retki Alcalá de Henaresiin

- Koko päivän retki Segoviaan tai Toledoon (järjestetään viikonloppuna)

 Kielikurssin hinnan löydät täältä.

Hae vaihto-oppilaaksi

Soft Landing Camp Madrid

 

Ennen kuin valmentava kielikurssi alkaa, pääset tutustumaan viehättävään Madridiin suositulla Soft Landing Campillämme. Yhdessä tulevien luokkakaveriesi kanssa opit tuntemaan Madridia ja samalla muita valmentavalle kurssille osallistuvia vaihto-oppilaita. Alla näet minkälainen sinun ohjelmasi Madridin Soft Landing Campillä voisi olla.

Päiväsi Madridissa

Päivä 1: Saapuminen ja sisäänkirjautuminen. Tiedotustilaisuus, jonka jälkeen lähdemme kiertokävelylle kaupungin keskustaan. Käymme Círculo de Bellas Artesissa, missä ihailemme Madridia 360 asteen näkymässä.

Päivä 2: "Adapt to Spain" työpaja aamulla. Hop On Hop Off kiertoajelu, jonka jälkeen vapaa-aikaa Madridissa.  Mahdollisuus osallistua myös illalla järjestettävään kierrokseen bussilla.

Päivä 3: Vietämme koko päivän Aquopolisin vesipuistossa. Uimapuku mukaan!

Päivä 4: Vaihto-oppilasohjelman säännöt ja yleisiä ohjeita. Retki kuuluisaan Retiron puistoon, jossa voimme vuokrata soutuveneitä. Illalla on vuorossa paellan valmistamisen esittely, jolloin opimme tekemään tyypillistä espanjalaista paella.

Päivä 5: Jätämme leirikeskuksen ja siirrymme kielikurssin aikaisiin isäntäperheisiin.

Kun saavut Madridiin, henkilökuntamme noutaa sinut lentokentältä. Yhdessä menemme hotelliin tai nuorisohotelliin, jossa majoitumme Soft Landing Campin ajan. Jaat huoneesi yhden tai useamman Explorius oppilaan kanssa. Aamiainen sisältyy Soft Landing Campin järjestelyihin.

Hae vaihto-oppilaaksi

<< Takaisin Espanjaan