Sisäoppilaitos

 

Boarding School on ainutlaatuinen tilaisuus opiskella korkeatasoisessa ja arvostetussa sisäoppilaitoksessa USA:ssa!

Opettajat Boarding Schooleissa ovat erittäin ammattitasoisia ja useissa tapauksissa he ovat aiemmin työskennelleet asiantuntijoina opettamallaan alallaan. Korkean akateemisen tason lisäksi monet koulut tarjoavat upeita harrastusmahdollisuuksia, kuten ratsastus, arkeologia tai purjehdus, unohtamatta kuitenkaan perinteisiä lajeja, kuten jalkapallo tai yleisurheilu.

Kouluissa on tarjolla yliopistotason AP-kursseja sekä osa kouluista tarjoaa IB-opintolinjan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valmistua ja saada High School Diploma. Suurin osa opiskelijoista jatkaa valmistumisen jälkeen yliopistoon ja Boarding Schooleissa onkin todella korkea yliopistoon hyväksymisprosentti.

Boarding Schoolissa pääset kokemaan uudenlaisen arjen, kun opiskelukavereistasi tulee pian kuin perheesi. Asuntoloisssa asuu aina aikuinen henkilö, joka toimii nuorten apuna ja tukena. Koulun kampusalueelta löydät kaiken tarvittavan; ruokalan, urheilutilat ja koulusta riippuen mahdollisesti myös musiikkihuoneen, elokuvasalin ja taidetilan. Koulut järjestävät myös viikonloppuisin erilaisia tapahtumia ja retkiä lähialueelle.

Exploriuksella on tarjolla kaksi erilaista Boarding School-ohjelmaa: Boarding Basic ja Boarding Select.

Boarding Basic, kiinteä hinta
Yhteistyökumppanimme Educatius etsii sinulle sopivan koulun riippuen mielenkiinnon kohteistasi ja arvosanoistasi. Voit valita yhden tekijän mihin Educatius keskittyy etsiessään sinulle koulua:
  • Urheilulaji
  • Kurssitarjonta
  • Ilmasto
  • Koulutustaso
Boarding Basic on erinomainen valinta sinulle, jos tahdot korkeatasoisen koulun edullisella hinnalla, olet avoin alueen/osavaltion suhteen, tahdot upean kokemuksen ja uusia ystäviä ympäri maailmaa.

Boarding Select, hinta koulun mukaan

Sinä valitset juuri sen koulun, mihin tahdot! Me tottakai autamme sinua löytämään juuri sen sinulle parhaimman koulun toiveittesi pohjalta.


Palvelupakettiimme kuuluu:
• Menopaluulennot
• Soft Landing Camp New Yorkissa
• Koulun ilmoittautumismaksu
• Vakuutus
• Tarvittaessa etsimme sinulle väliaikaisen isäntäperheen esim. koulun lomien ajaksi, ellei koulu itse tarjoa majoitusta
• Valmennukset ennen vuotta sekä tuki vaihdon aikana
• Hinta on 5500€ + valitsemasi koulun lukukausimaksu, jonka voit halutessasi maksaa joko suoraan koululle dollareissa tai meidän kauttamme.

Boarding Select-ohjelmassa sinulla on myös upea mahdollisuus hakea stipendiä!


Hae stipendiä jo tänään!
Koulukulut ja täysi ylläpito maksavat vuodessa 35 000 – 50 00 USD eli noin 30 000 – 45 000 EUR. Exploriuksen stipendillä voit saada lukuvuoden jopa puoleen hintaan!
Voimme tarjota ohjelman alimmillaan jopa 15,000 USD tai 60% alkuperäisestä ohjelmahinnasta!

Klikkaa alla olevaa kuvaa ladataksesi esitteen PDF tiedosto:



Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.