Academic Exchange


 

Edullisin Select High School -vaihtoehto USA:ssa
Academic Exchange -ohjelmassa valitset menetkö vaihto-oppilaaksi julkiseen vai yksityiskouluun Yhdysvalloissa ja mitä haluat opiskella tai harrastaa amerikkalaisessa koulussasi. 

Toiveesi perusteella etsimme sinulle ensin sopivan koulun ja sen jälkeen sinut sijoitetaan koulupiirissä olevaan isäntäperheeseen.

 

Academic Exchange USA on hyvä vaihtoehto jos sinulle on tärkeätä saada harrastaa tiettyä lajia tai opiskella tiettyä ainetta Yhdysvalloissa. Academic Exchange -vaihto-oppilaiksi voivat hakea 14-19 -vuotiaat nuoret.

 

Miten valitsen kouluni?
Alla on kaksi listaa, Julkiset koulut ja Yksityiskoulut. Listoilla on luettelot asioista, joita oppilaat voivat toivoa. Valitse jommalta kummalta listalta yksi asia, jonka haluat toteutuvan. Jos et ole vielä hakenut vaihto-oppilaaksi, lähetä ilmoittautumislomake ja kerro lomakkeen viesti -osiossa haluavasi Academic Exchange -ohjelmaan ja minkä koulutyypin ja toteutettavan asian olet valinnut.

Valinta-alueet

Yksityiskoulut Julkiset koulut 
Kielet   Ranska, espanja  Ranska, espanja, saksa
Urheilu Jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, golf, tennis, koripallo, yleisurheilu

Jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, tennis, koripallo, yleisurheilu, cheerleading

Taiteet  Teatteri (Drama), kuvaamataiteet, musiikki Teatteri (Drama), kuvaamataiteet, musiikki
Ilmasto  Lämmin, neljä vuodenaikaa  ei valittavissa
AP kurssit* Matematiikka, luonnontieteet (tiettyä luonnontiedettä ei voi valita)  Matematiikka, fysiikka, biologia


*AP lyhenne tarkoittaa “Advanced Placement”. Nämä ovat korkeakoulutasoisia kursseja ja sopivat nuorille, jotka suuntaavat korkeakouluihin lukion jälkeen.

 

Jos olet lähdössä Yhdysvaltoihin lukion toisen jälkeen voit toivoa sijoitusta luokka-asteelle 12. Tällöin voit saada suoritettua myös High School Diploman.  

 

Hinta lukuvuodelle 2018/19

Hinta on n. 16750 euroa, sisältäen menopaluulennot, Soft Landing Campin New Yorkissa, matkavakuutuksen, lukukausimaksut, isäntäperhemaksut, valmennustilaisuuden ja Exploriuksen tuen. Koulu- ja isäntäperhemaksut suoritetaan dollareissa Yhdysvaltoihin, joten lopullinen hinta voi olla edellä mainittua korkeampi tai matalampi.

 

Lähetä hakemuksesi sitoumuksetta jo tänään.  

 Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.